Ανεξάρτητοι πλέον οι Σπύρος Κορώσης και Γιάννα Ρήγα

Με επιστολή δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους από τη δημοτική ομάδα του συνδυασμού της «Ένωσης Πολιτών»

Ακολουθεί η επιστολή των ανεξάρτητων πλέον δημοτικών συμβούλων, κ. Κορώση και κ. Ρήγα.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, αγαπητοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου την Πέμπτη 30/9/2021 συζητήθηκαν διάφορα θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν η διαγραφή μέλους του συνδυασμού. Να σημειωθεί πως στη σύσκεψη παρευρίσκονταν τα 9 από τα 11 εκλεγμένα μέλη της διοίκησης (απουσίαζαν η κα. Ελένη Ρήγα και ο κ. Κωνσταντίνος Φυλακτός).

Στη διάρκεια της σύσκεψης δεν πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για τον τρόπο επίλυσης του συγκεκριμένου θέματος και, το βασικότερο, οι δυο υπογράφοντες της παρούσας επιστολής, κ.κ. Σπύρος Κορώσης και Γιάννα Ρήγα, προτείναμε τη μη διαγραφή του μέλους αλλά την επίλυση του ζητήματος με συνάντησή του με το Δήμαρχο για κατ΄ ιδίαν συζήτηση!

Δέκα ημέρες αργότερα ενημερωθήκαμε για την απόφαση διαγραφής του μέλους μέσω επιστολής, η οποία μας κοινοποιήθηκε στα email μας και παρόλο που δεν είχαμε καμία ενημέρωση επ’ αυτής, διαπιστώσαμε πως την είχαμε υπογράψει κιόλας.

Διαπιστώνοντας καιρό τώρα ότι η δημοτική ομάδα του συνδυασμού λειτουργεί σαν ομάδα συμβούλων δύο ταχυτήτων με ένα ιδιότυπο διευθυντήριο να λειτουργεί παράλληλα, πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή που το ποτήρι ξεχείλισε και ότι είναι ανοικτός εμπρός μας ο δρόμος της πολιτικής αξιοπρέπειας και του πολιτικού ορθολογισμού.

Με την παρούσα επιστολή δηλώνουμε την ανεξαρτητοποίηση μας από τη δημοτική ομάδα του συνδυασμού της «Ένωσης Πολιτών».

Για το υπόλοιπο της θητείας μας θα παραμείνουμε ενεργοί και μάχιμοι, ως ελάχιστη ανταπόδοση στην μεγάλη τιμή που μας έκαναν οι συνδημότες μας να μας εκλέξουν Δημοτικούς Συμβούλους.

Με εκτίμηση,
Σπύρος Κορώσης
Γιάννα Ρήγα

Παρόμοια άρθρα

Back to top button