Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία – Ιδρυτική ανακοίνωση με στόχο «Μια πόλη για όλους»

Ανακοίνωση ίδρυσης ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας στα δρώμενα του Δήμου Μεγαρέων απεστάλη και έχει ως εξής:

«Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την κινητοποίηση μιας ομάδας πολιτών του δήμου μας, για τη δημιουργία μιας Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας με κυρίαρχο στόχο να διεκδικήσει για όλους τους πολίτες του δήμου μας, την ποιότητα ζωής που τους αξίζει στον 21ο αιώνα που διανύουμε.

Στην Πρωτοβουλία αυτή συναντιούνται οι σκέψεις ανθρώπων που, άσχετα από την ιδεολογική τους αφετηρία και αυτοπροσδιορισμό, προτάσσουν το συμφέρον της κοινωνίας και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Όραμά μας είναι να βγάλουμε τον Δήμο μας από την απομόνωση, ακολουθώντας εξωστρεφή και καινοτόμο πορεία, ώστε να εξελίξουμε και να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε έναν τόπο φιλικό προς τον δημότη και τον επισκέπτη.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τα προβλήματα του δήμου μας, να προωθήσουμε το διάλογο και τη συμμετοχή όλων των πολιτών ώστε η πρωτοβουλία μας να αποτελέσει έναν χώρο συλλογικότητας και επεξεργασίας αναπτυξιακών, κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προτάσεων που μπορούν να γίνουν πράξη.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες να πλαισιώσουν την πρωτοβουλία αυτή και να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις της, εκφράζοντας την άποψή τους και τις προτάσεις τους, συμμετέχοντας στη λήψη των αποφάσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Πιστεύουμε ότι η πόλη μας έχει τις δυνατότητες να γίνει λειτουργική και βιώσιμη, να υποστηρίζει τη ζωή των κατοίκων της χωρίς αποκλεισμούς και να τους εμπνέει αίσθημα ασφάλειας.

Θέλουμε ένα Δήμο που να λειτουργεί υπέρ των δημοτών του.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ: ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Τα ιδρυτικά μέλη

Βασίλαινας Γεώργιος, Έμπορος Αυτοκινήτων

Γεωργίου Άρης, Δημόσιος Υπάλληλος

Δέσκος Χρήστος, Μηχανολόγος/Έμπορος

Κατρακούλη-Γκόβενη Μαρία, Επιτ. Δικηγόρος

Μουστάκας Ιωάννης, Υδραυλικός

Παπαβασίλης Γεώργιος, Πολιτικός Υπομηχανικός

Παπασίδερης Ιωάννης, Λογιστής

Πατεράκης Ιωάννης, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Πέρρου Σταματίνα, Ιδιωτ. Υπάλληλος

Σταμέλος Βασίλειος, Στέλεχος Πληροφορικής

Χαλόφτης Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button