Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους μαθητές της Γ Λυκείου με την αναμονή τους να φτάσει στο τέλος έπειτα από ένα δύσκολο αγώνα καθοριστικό για το μέλλον τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν σε ποια σχολή πέρασαν από το site του Υπουργείου Παιδείας χρησιμοποιώντας τον κωδικό υποψηφίου τους.

Δείτε τις Βάσεις 2019:
Βάσεις_2019

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη στους νέους Φοιτητές και σπουδαστές.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τους νέους Φοιτητές και σπουδαστές με την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους νέους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Δήμου μας που μόχθησαν, προσπάθησαν και πέτυχαν εφέτος την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Εύχομαι από καρδιάς αυτή η επιτυχία να αποτελέσει εφαλτήριο για συνεχείς νίκες στο στίβο της ζωής.
Σ’ αυτούς, που δεν κατάφεραν εφέτος να πετύχουν το στόχο τους, θέλω να τους πω, ότι δεν πρέπει να απογοητευτούν αλλά να ξαναπροσπαθήσουν, διότι οι αποτυχίες πρέπει να μας χαλυβδώνουν και οι στιγμές, που μας δυσκόλεψαν, να αποτελέσουν προίκα της ζωής μας. Άλλωστε, πολλές φορές για να φτάσουμε στην επιτυχία χρειάζεται να περάσουμε και από την αποτυχία.
Τελειώνοντας θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τις οικογένειες αυτών των παιδιών καθώς και τους καθηγητές τους για τη συμβολή τους στην επιτυχία και τη στήριξή τους όλη αυτήν τη δύσκολη προπαρασκευαστική περίοδο, που στάθηκαν στο πλευρό τους παρά τις όποιες δυσκολίες και στηρίζουν στο σύνολο τη νέα γενιά για να στέκεται όρθια και με ψηλά το κεφάλι να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.
Οι νέοι και νέες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, που σε λίγα χρόνια θα αποφοιτήσουν ως νέοι επιστήμονες θα αποτελέσουν τη γενιά της δημιουργικότητας και της προσφοράς και προς το Δήμο Μεγαρέων.
Καλή συνέχεια σε όλους με τις θερμότερες ευχές μου για καλή φοίτηση και για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button