Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτης Αριστεράς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Από την Τοπική Πολιτική Επιτροπή Μεγάρων – Νέας Περάμου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτης Αριστεράς εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά προσπάθησε και απέστειλε προτάσεις συνεργασίας σε άλλες αριστερές, αγωνιστικές δυνάμεις με σκοπό τη διαμόρφωση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου που θα διεκδικούσε την ψήφο των πολιτών των Μεγάρων, Ν.Περάμου, Κινέτας, Αλεποχωρίου και των άλλων οικισμών του Δήμου μας.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό για αντικειμενικούς και υποκειμενικούς λόγους. Από την άλλη, το άκρως αντιδημοκρατικό μέτρο του 3% (το οποίο στην περίπτωση του δικού μας Δήμου μπορεί να φτάσει και το 5%) ως πλαφόν εκπροσώπησης μιας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και το αυξημένο κόστος για παράβολα των υποψηφίων, αλλά και η ανακοίνωση συνδυασμού μέχρι το τέλος Αυγούστου κατέστησαν αδύνατη την κάθοδο της ΛΑ.Ε. – Α.Α. στις αυτοδιοικητικές εκλογές με αυτόνομο ψηφοδέλτιο.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τα μέλη και οι φίλοι μας θα είναι απόντες από τα δρώμενα του Δήμου Μεγαρέων και τις διεκδικήσεις των δημοτών (LVG, ανεμογεννήτριες, βωξίτης, καλώδιο, υποβάθμιση παραλίας, ρυθμιστικό χωροταξικό σχέδιο κλπ.), στις οποίες θα είναι παρόντες.

Η Π.Ε. Μεγάρων – Ν.Περάμου της ΛΑ.Ε. – Α.Α. δίνει όλες τις δυνάμεις της στην στήριξη και υπερψήφιση του αγωνιστικού Περιφερειακού Ψηφοδελτίου που στηρίζει, της “Ανυπότακτης Αττικής” με επικεφαλής τη Μαριάννα Τσίχλη.

Όσον αφορά τις εκλογές στον Δήμο Μεγαρέων, η ΛΑ.Ε. – Α.Α. καλεί τα μέλη και τους φίλους της, σεβόμενοι το πολιτικό τους κριτήριο, να ψηφίσουν με βάση αγωνιστικά, αυτοδιοικητικά και πολιτικά κριτήρια και να στηρίξουν αγωνιστικά, αριστερά, αντιμνημονιακά σχήματα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button