Αλλαγή προπονητή στην ΝΕΜ. Παρελθόν ο Μ. Παπαδόπουλος – Αναλαμβάνει ο Γ. Λιτόπουλος

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα μπάσκετ της ΝΕΜ προχωρά στην αλλαγή του τεχνικού επιτελείου και την απομάκρυνση του Μάνου Παπαδόπουλου, μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Νέος προπονητής που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες είναι ο Γιώργος Λιτόπουλος, ενώ ο Αντώνης Μάντζαρης είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής.

 

Αριστερά ο Γ. Λιτόπουλος και δεξιά ο Α. Μάντζαρης.

 

Ο Αντώνης Μάντζαρης λίγο μετά την ανάληψη της θέσης του τεχνικού Διευθυντή στη Ν.Ε Μεγαρίδας μίλησε στο attikabasket.

Για την ομάδα: θέλουμε να δουλέψουμε πολύ με τα παιδιά, μας ενδιαφέρει αρχικά να γνωρίσουμε τις δυνατότητές τους στο 100% και να «σκληρύνουμε» στην άμυνα. Για έμενα προσωπικά είναι μεγάλη τύχη να βρίσκομαι ξανά με τον Γιώργο (σ.σ Λιτόπουλος ο νέος coach) για τον οποίο έχω μεγάλο σεβασμό και εμπιστοσύνη μετά και την κοινή μας θητεία και πορεία στον Ερμή Πειραιά.

Για τους στόχους: στόχος μας είναι να έχουν οι άνθρωποι της Ν.Ε.Μ ξανά χαμόγελο στα πρόσωπα τους για τη δουλειά που γίνεται και για την πορεία της ομάδας. Έχουμε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών να δουλέψουμε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση και το πολύ θετικό είναι πως τόσο οι προσωπικές μας φιλοδοξίες όσο και αυτές των ανθρώπων της ομάδας ταυτίζονται.

Για το μέλλον: Για αρχή υπάρχουν 4 μήνες σκληρής δουλειάς. Οι συζητήσεις είναι γεγονός πως δεν είχαν ορίζοντα βραχυπρόθεσμο αλλά στο χώρο κρίνεσαι καθημερινά για τη δουλειά σου. Κλείνοντας την εφετινή σεζόν θα συζητήσουμε για το αύριο σε άλλη βάση και με άλλα δεδομένα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button