Άγριο έγκλημα στα Μέγαρα. Νεκρός 12χρονος

Άγριο έγκλημα στα Μέγαρα. Νεκρός 12χρονος

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Νεκρός βρέθηκε 12χρονος τσιγγάνος στο Βλυχό Μεγάρων κοντά στην περιοχή του ΚΤΕΟ.

Το άτυχο αγόρι βρήκαν κάτοικοι του καταυλισμού σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, το αγόρι δέχτηκε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και στην κοιλιά, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα.

Το 12χρονο αγοράκι έμενε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και θα πήγαινε στα Μέγαρα προκειμένου να κοιμηθεί στο σπίτι της θείας του. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το φρικτό έγκλημα συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο ή έχει μεταφερθεί εκεί η σωρός του ανήλικου αγοριού από τους δολοφόνους του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ώρα 16.45: Νέα στοιχεία από την προανακριτική διαδικασία προκύπτουν συνεχώς. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα, αν και υπάρχει κατάθεση που λέει πως το άτυχο παιδί δεν ήταν 12 αλλά 16 ετών και πως οι μαρτυρίες περί πακιστανών δολοφόνων είναι για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνεςκαθώς υπάρχουν υποψίες που στρέφονται και μέσα στον καταυλισμό. Συγκεκριμένα ο παππούς του νεαρού φέρεται να είπε πως υπήρχαν κόντρες μεταξύ οικογενειών και προέτρεψε τους αστυνομικούς να ψάξουν στους τσιγγάνους για το δράστη. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts