Αγιασμός στον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων

Αγιασμός ετελέσθη εχθές το πρωί, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στον Σύλλογο ΑμεΑ Μεγάρων και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας των ωφελουμένων ενόψει της νέας χρονιάς. Μίας ακόμα χρονιάς προσφοράς και φροντίδας σε εκείνους που έχουν την ανάγκη του Κέντρου.

Μετά το πέρας του αγιασμού απηύθηναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δ. Αττικής, Θανάσης Μπούρας και ο γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Δ. Αττικής, Ευάγγελος Λιάκος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου, Ιερόθεος Στρατούρης αναφέρθηκε στα πάμπολλα προβλήματα που βαρύνουν τη λειτουργία του Κέντρου και «έχουν πνίξει τον φορέα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το προσωπικό είναι απλήρωτο και οι ανάγκες είναι πλέον τεράστιες», πρόσθεσε. Τέλος, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα για τη δημιουργία αυτόνομης στέγης του Συλλόγου και του Κέντρου, καθώς και στο όνειρο ενός οικοτροφείου όπου θα μπορούν τα παιδιά να διαμένουν αφού οι γονείς τους αντιμετωπίζουν μεγάλα και ποικίλλα προβλήματα και δυσκολίες.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι όσοι έλαβαν τον λόγο δεσμεύτηκαν ότι θα σταθούν στο πλευρό του Συλλόγου από όποια θέση και αν κατέχουν, είτε εκλεγούν είτε όχι. Αναφέρθηκε ότι για πρώτη φορά επισκέφθηκαν το Κέντρο και δεν γνώριζαν επακριβώς την κατάσταση και τα ζωτικής σημασίας ζητήματα και ότι αυτό θα πρέπει να αλλάξει από αύριο κιόλας. Συγκεκριμένα μίλησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεγαρέων, κ.κ. Κορώσης Σπύρος, Μακρυγιάννης Άγγελος, Μαργέτης Παναγιώτης, Πιλίλης Σωτήρης (σ.σ. αναφορά με αλφαβητική σειρά) και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κλεάνθης Βαρελάς.

Παρόντες επίσης αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπροσωπεία της ΝΕΜ που πήγε ως δώρο μπάλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες για τα παιδιά του Κέντρου, εκπρόσωπος του υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα, ο κ. Κωνσταντίνος Φυλακτός, ο κ. Σπύρος Τσιούνης, η κ. Δημητροπούλου Γεωργία εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων και ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button