Άγγ. Μακρυγιάννης: «Πόσο ξύλο πρέπει να φάνε οι γιατροί και νοσηλευτές του Κ.Υ. Μεγάρων για να ασχοληθείτε σοβαρά με τα… αδέρφια μας;»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μεγαρέων, επικεφαλής του συνδυασμού «Όμορφες Πόλεις» και υποψήφιου δημάρχου Μεγαρέων, Άγγελου Μακρυγιάννη, που αφορά στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν ανήμερα του Πάσχα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Οι γνωστοί, άγνωστοι «φίλοι» μας ξαναχτύπησαν στο κέντρο υγείας μας μέσα στο Πάσχα απειλώντας και χτυπώντας άσχημα τον ιατρό και τους νοσηλευτές. Σε δεύτερο χρόνο διέλυσαν με απειλή Kalashnikov όλα τα ιατρεία που βρήκαν μπροστά τους, υπό την επήρεια υπερβολικού αλκοόλ, ουσιών πάσης φύσεως και με αξεσουάρ ότι πιο καινούργιο σε όπλο, διαθέτοντας άπυρα πυρομαχικά, ενώ η πολιτεία τούς ενισχύει γενναία από το υστέρημα όλων μας για έχουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.

Τελικά πόσο ξύλο και πόσοι τραμπουκισμοί πρέπει να γίνουν για να δοθεί μία οριστική λύση σ’ ένα πρόβλημα που είναι σχεδόν καθημερινό. Πρόβλημα, το οποίο όπως φαίνεται είναι το αποτέλεσμα μιας παραδομένης εξουσίας εδώ και δεκαετίες σε όλα τα επίπεδα σε όλους αυτούς τους «ευαίσθητους» και «αναξιοπαθούντες» αδερφούς μας. Για πόσο θα τραβήξει αυτό άραγε; Για πόσο θα είμαστε όλοι οι υπόλοιποι πολιορκημένοι από μια πολύ μικρή κοινωνική ομάδα που ζει και φέρεται αναρχοαυτόνομα με δικούς κανόνες και νόμους;

Και από την άλλη πλευρά να τρέχουν όλοι ανάλογα τη δύναμή τους για να πάρουν όσους περισσότερους μπορούν στήνοντας μηχανισμούς και ξοδεύοντας τεράστια ποσά. Φτάνει πια αυτός ο εξευτελισμός. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι πολιτεία. Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια ζούγκλα η οποία κατασπαράζει ό,τι λαμπρό και δημιουργικό διαθέτει ή το κάνει να βρίσκετε πολύ μακριά από την πολιτική. Έχετε μεγάλη ευθύνη γιατί τελικά είστε μια από τα ίδια χωρίς να κάνετε την παραμικρή προσπάθεια για αλλαγή. Οι πάντες το ξέρουν απλά δεν σας το λένε κατάμουτρα ή από ευγένεια ή γιατί κάτι θα προσδοκούν από εσάς.

Οι πόλεις μας πραγματικά πολιορκούνται από τους υπεράνω του νόμου αδερφούς μας που κάνουν, ό,τι τους έρθει χωρίς έλεγχο και προπάντων χωρίς καμία τιμωρία. Ως εδώ αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες. Και σε αυτό το σημείο απαιτούμε το αυτονόητο.Την ίση εφαρμογή και την τήρηση του νόμου. Χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς παρενθέσεις να τηρήσουμε, ό,τι ισχύει για όλους μας. Είναι ντροπή μετά από δεκάδες καταστροφές στο κέντρο υγείας μας να μην υπάρχει έστω και μια σύλληψη ενός βάνδαλου. Να μην υπάρχει έστω και μια μήνυση κατά αγνώστου που να την πήρε μαζί με το υλικό βιντεοσκόπησης που υπάρχει, ο εισαγγελέας για να προχωρήσει δικαστικά.

Τελικά σταματήστε να τους καλύπτετε για να τους έχετε και στις επόμενες εκλογές κοντά σας. Τελικά όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να αποφασίσουμε τι διοίκηση θέλουμε. Διοίκηση δεσμευμένη παντού ή διοίκηση ελεύθερη να φέρει την αλλαγή;

Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου
Οικονομολόγος – Μ.Β.Α.
όμορφες πόλεις

Παρόμοια άρθρα

Back to top button