Στη συνάντηση εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και Αργύρη Οικονόμου παρών και ο Σταμάτης Πουλής

Ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής, παραβρέθηκε σήμερα σε συνάντηση μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και αναπληρωτή δημάρχου Λ. Παππά, στην οποία συζητήθηκαν οι εξελείξεις αναφορικά με την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων, καθώς και τα αναπτυξιακά σχέδια για την περιοχή, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου. Αναλυτικά:

Μια παραγωγική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μεταξύ του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, του δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και του αναπληρωτή δημάρχου Παππά Λεωνίδα, στην οποία είχα τη χαρά να συμμετάσχω.

Στην ατζέντα της συνάντησης ήταν βεβαίως οι εξελίξεις αναφορικά με την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων, με το νομοσχέδιο που συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής πριν λίγες ημέρες, το οποίο έφερε η κυβέρνηση με σκοπό την εξυγίανση των ναυπηγείων. Επιπλέον, συζητήθηκαν και τα αναπτυξιακά έργα που σχεδιάζονται και πρόκειται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα, δίνοντας νέα πνοή ζωής στον Δήμο Ελευσίνας.

Σε απόλυτη συνεννόηση και αγαστή συνεργασία, κυβέρνηση, τοπική αυτοδιοίκηση και όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, εργαζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Ελευσίνας και ολόκληρης της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button