Κοπή πίτας ΑΓΣ Βύζας Μεγάρων

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του «PUZZLE» το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ με την συμμετοχή ομάδων των ακαδημιών, της αντρικής ομάδας αλλά και του τεχνικού team.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ. Κλέαρχος Τζαφέρης, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας και Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ. Κων/νος Καράμπελας, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Ηρόδωρος» κ. Γιάννα Ρήγα, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κων/νος Φυλακτός και Σταύρος Κ. Φωτίου, ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Σπύρος Τσιούνης, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Κλεάνθης Βαρελάς και Άγγελος Μακρυγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Νικολάου και Χρήστος Γκίνης.

Από τον χώρο του ποδοσφαίρου παρόντες επίσης ήταν ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ και πρόεδρος του Α.Ο. ΜΙΜΑΣ κ. Μανώλης Κάμπαξης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Βύζαντα κ. Ιερόθεος Μαργέτης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κ.κ. Σάκης Κουβάς, Θωμάς Μωραΐτης, Σπύρος Καλοζούμης, Μιχάλης Φιλίππου, Κώστας Γιαννακάρης, Λευτέρης Σταμέλος, Μάκης Πανταζής, Χρήστος Βαλσαμάκης, Δημήτρης Κόκκαλης, Γιάννης Πολυχρόνης (Ζαγρής), Κώστας Βαφειάδης, Νίκος Σεβαστόπουλος και αρκετοί πιστοί φίλοι της ομάδας.

Μετά το πέρας της ευλογίας της πίτας από τον Πατέρα Καισάριο, ακολούθησαν βραβεύσεις, όπου σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες:

  • Στην οικογένεια του αείμνηστου Ιωάννη Μουστάκα,
  • Στο επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος της ομάδας κ. Παναγιώτη Σκλαβούνο,
  • Στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές κ.κ. Τάσο Εμμανουήλ (την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο ανιψιός του κ. Μανώλης Κάμπαξης), Γιάννη Πολυχρόνη (Ζαγρή), Νίκο Σεβαστόπουλο, Κώστα Βαφειάδη και Σάκη Κουβά.

Οι τυχεροί των δύο φλουριών ήταν οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας Θέμης Μονέ – Παπαδάκης και Παναγιώτης Νάκας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button