Με 7-0 επικράτησε ο Μεγαρικός του ΠΑΟ Φυλής

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο Μεγαρικός ήρθε αντιμέτωπος με τον ΠΑΟ Φυλής εκτός έδρας και κατάφερε να επικρατήσει με 0-7 σε έναν αγώνα που του χάρισε 3 βαθμούς και άνοδο στην κατάταξη.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Στα πλαίσια του 4ου αγώνα του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣΔΑ την Κυριακή 20/10/2019, εύκολα πήρε το διπλό στη Φυλή ο Μεγαρικός με αντίπαλο τον ΠΑΟ Φυλής, ο οποίος δεν έφερε και ιδιαίτερες αντιστάσεις σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα. Με τον Μεγαρικό να υπερέχει σε όλον τον αγώνα και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 14’ με γκολ του Σάκοβ. Στο 32’ ο Βασιλειάδης με ένα «ψύχραιμο» μπάσιμο στην αντίπαλη εστία σημείωσε το δεύτερο τέρμα της συνάντησης. Τρία λεπτά μετά ο Χριστοδουλίδης στο 35’ με όμορφη κίνηση πέτυχε το τρίτο γκολ της αναμέτρησης και στο 39’ ο Σάκοβ έβαλε το δεύτερό του γκολ όπου με αυτό το το σκορ μπήκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51’ ο Πετρόπουλος πέτυχε το πέμπτο γκολ και το αφιέρωσε στην κερκίδα του Μεγαρικού. Ο νεαρός Άλκος Παναγιώτης που μπήκε αλλαγή σημείωσε στο 72’ το έκτο γκολ και δύο λεπτά αργότερα στο 74’ ο Στεφανίδης με πολύ έξυπνη ενέργεια πέτυχε το έβδομο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης και πήρε ο Μεγαρικός τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟ Φυλής: Καμπόλης, Τσοχαντάρης Σ., Παλέτας, Τόρης(46’ Σερέπας), Καλύβας(28’ Βασιλείου), Γουρνάρης, Λύτρας(67’ Τουρνόγλου), Λιόσης, Σουλιώτης, Πιπινέλης(61’ Αβράμης), Τσοχαντάρης Δ.

Μεγαρικός: Ανδρέου, Μητρόπουλος(67’ Κουφής), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκαλάκης, Βασιλειάδης, Πετρόπουλος(67’ Γεωργακής), Κουτσουμπής, Στέφας(56’ Άλκος), Στεφανίδης(75’ Καριόρης), Σάκοβ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button