Επιτυχής η Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης για τον MiNeiRo

Επιτυχής η Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης για τον MiNeiRo που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1 Μαΐου, με μεγάλη προσέλευση στη Jackey’o.
O Γιάννης Μινάρδος, γνωστός ως MiNeiRo έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας όταν ήταν 12 χρονών υποχρεώθηκε να αφαιρέσει το αριστερό κάτω άκρο του και να προχωρήσει στην προσθήκη τεχνητού μέλους. Λόγω αλλοίωσης κάποιων τεχνικών εξαρτημάτων στο πρόσθετο άκρο απαιτείται αλλαγή του τεχνητού μέλους, η κατασκευή του οποίου ανέρχεται σε 60.000 € και το ελάχιστο ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι 12.000€.

Η διοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη έγινε εθελοντικά από τη Σέχτα και πολλά σχήματα και μουσικοί της πόλης μας προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Το line up της συναυλίας διαμορφώθηκε ως εξής: Μυαλά Πιθήκου, Order of the Black Jacket, Heartstroke, Δεν με ελέγχω, Stadio Yanko, Άκης Κακαγής, Martians, Pastime Activity.

Η Jackey’o γέμισε με κόσμο που θέλησε να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία και το ποσό που συγκεντρώθηκε θα κατατεθεί στο λογαριασμό του Γιάννη μέσα στις επόμενες μέρες.
Όποιος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συναυλία αλλά επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά παρακάτω παρατίθενται οι σχετικές πληροφορίες:

Είτε μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του τεχνίτη
IBAN:GR8402600460000350200574097
Με αιτιολόγηση : Ιωάννης Μινάρδος για κατασκευή τεχνητού μέλους.

Είτε απευθείας στον τεχνικό ορθοπεδικό (Λ. Κηφισίας 100 στο ύψος Πανόρμου, Αθήνα
Διονύσης Παπαδάτος
Athens Prosthetic
Όπου και θα λαμβάνετε απόδειξη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button