ΝΕΜ: Το παιδικό τμήμα ανέβηκε στη Β ΕΣΚΑΝΑ

Το Παιδικό τμήμα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος ανέβηκε στην Β’ Κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.
Ακολουθεί δελτίο τύπου της ομάδας:

ΑΝΟΔΟΣ!!!
Το ΠΑΙΔΙΚΟ μας στην Β’ Κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ!

Ο 1ος στόχος επετεύχθη!

ΝΕΜ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 63-47

2 αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί & η Β’ Φάση του πρωταθλήματος Παίδων της Γ’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ η ομάδα μας γίνεται η 1η χρονολογικά ομάδα, απ’ όλους τους ομίλους, που εξασφαλίζει & μαθηματικά την άνοδό της στην επόμενη Κατηγορία!
Τι & αν τερμάτισε 2η στην πρώτη φάση των αγώνων.
Τι & αν αντιμετώπισε τον μέχρι πρότινος αήττητο Προφήτη Ηλία.
Τι & αν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών.
Τα παιδιά του coach Γιαννόπουλου υπερέβαλαν εαυτούς & μας χάρισαν με πανηγυρικό τρόπο την επίτευξη του 1ου από τους 4 στόχους του Οργανισμού μας για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Τώρα, τα παιδιά θα αγωνιστούν στο final 6, με τις υπόλοιπες 5 πρώτες ομάδες των ομίλων, για τα 3 μετάλλια, έχοντας όμως εξασφαλίσει την άνοδο.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους μαθητές & πρεσβευτές της Σχολής μας, στον coach Γιαννόπουλο, στον Τεχνικό Διευθυντή του Σχολείου μας coach Μπαστούνη & στους 2 ακούραστους εφόρους της Σχολής Χρήστο Μουστάκα & Νίκο Χαλόφτη.

Είναι μόλις ο 2ος χρόνος από την ίδρυση της Σχολής μας & τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.
Είμαστε τόσο περήφανοι γιατί σε καιρούς δύσκολους, που όλοι κοιτάνε την «βιτρίνα», εμείς επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο της διπλής στόχευσης ( & αντρικό & υποδομές) με τεράστια έξοδα & πολύ κόπο & θυσίες & η προσπάθειά μας απέδωσε καρπούς.

Αποτελέσματα των Αγωνιστικών Τμημάτων της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου.

Δελτίο τύπου αποτελεσμάτων:

ΣABBATO 30/3

MINI:
ΦAPOΣ-NEM 34-46.
Μεγάλη εμφάνιση για τους μικρούς του coach Μπαστούνη εναντίον ενός πολύ καλού αντιπάλου.

ΠAMΠAIΔEΣ:
EPMHΣ ΠEPAMATOΣ-NEM 51-33.
Μεγάλη προσπάθεια να ανανεωθεί μια χαμένη φουρνιά παιδιών από λάθη του παρελθόντος, που σιγά-σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους με την κατεύθυνση του coach Γιαννόπουλου.

ΠAIΔIKO:
NEM-ΠP.HΛIAΣ 63-47.
Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για την μεγάλη αυτή νίκη της ομάδας μας σε χθεσινό Δελτίο Τύπου.

KYPIAKH 31/3

ΠPOMINI:
N. ΠEPAMOΣ-NEM 34-38.
Σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον οι μικροί μας αθλητές υπό τις οδηγίες του coach Μπαστούνη πρόσθεσαν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους.

ΠAΓKOPAΣIΔEΣ:
NEM-ΔIOΓENHΣ 41-63.
Τα κορίτσια του coach Διολέτη, για άλλο ένα παιχνίδι, προσπάθησαν για το καλύτερο παίζοντας όμορφο μπάσκετ και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

EΦHBIKO:
ΠANΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-NEM 52-77.
Τεράστιο διπλό για τους εφήβους μας, που τους κρατάει ζωντανούς στο όνειρο της ανόδου. Σε μια εχθρική ατμόσφαιρα από τους αντιπάλους αθλητές & coaches, αν μπορεί να αποκαλέσει κάποιος coach κάποιον που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, που μόνο αθλητισμό & πολιτισμό δεν πρέσβευαν, κάτω από συνεχείς ύβρεις, προκλήσεις & χυδαιότητες τα παιδιά μας όχι μόνο αγνόησαν τις επιεικώς απαράδεκτες συμπεριφορές, αλλά φιλοδώρησαν & με μια εκκωφαντική 25άρα τους αντιπάλους, τονίζοντάς τους ότι οι εποχές αυτές, που με τους τραμπουκισμούς κερδίζονταν τα παιχνίδια, έχουν περάσει προ πολλού. Τελικά στην ζωή δεν είναι τίποτα τυχαίο & ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει…
Πλέον οι Έφηβοί μας, των coaches Ζιάκα & Κορώση, θέλουν μια νίκη με τον Ατρόμητο την επόμενη εβδομάδα & μετά θα τα παίξουν όλα για όλα στο ντέρμπι με τα Ταταύλα στα Μέγαρα ψάχνοντας το μαγικό +7 που θα οδηγήσει στην άνοδο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά & τους δασκάλους τους για το μπάσκετ που παίζουν & για την ωριμότητα που καταθέτουν σε όλες τις εμφανίσεις τους.
Εξάλλου, εμείς δεν ενδιαφερόμαστε τόσο για τ’ αποτελέσματα όσο για τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνονται αυτά.
Γιατί εμείς …αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε…

Παρόμοια άρθρα

Back to top button