Μανδραϊκός – Ευκλείδης 3-2 & 3/3/2019 το πρωτάθλημα Παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ

Στο τάι μπρέικ κρίθηκε ο αγώνας Μανδραϊκού – Ευκλείδη για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Μάνδρας.

Οι αθλήτριες του Τάκη Κορδαλή συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις και έφτασαν μία ανάσα από την τρίτη τους νίκη στην φετινή τους πρώτη συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι πήραν δύσκολα το πρώτο σετ με 25-23, η ομάδα του Ευκλείδη πήρε εύκολα τα επόμενα δύο με 25-11 και 25-13 και ο αγώνας απέκτησε «άγρια» ομορφιά στα δύο τελευταία σετ καθώς το παιχνίδι παιζόταν κυριολεκτικά πόντο-πόντο. Τελικά στάθηκαν πιο ψύχραιμες και πιο τυχερές οι κοπέλες από την Μάνδρα στο σετ «ρουλέτα» και επικράτησαν με 3-2.

Παρόλα αυτά ο Ευκλείδης πρόσθεσε άλλον έναν βαθμό στο ενεργητικό του (ως γνωστόν παιχνίδι που λήγει με 3-2 σετ δίνει έναν πόντο στον ηττημένο).

Σύνθεση: (Τ. Κορδαλής – προπονητής), Μπέλση Νεφέλη, Πανάγου Κατερίνα, Πανταζή Αλεξάνδρα, Κίτσιου Σίλια, Ιωάννου Ελεάννα, Παπανίκου , Φραγκούλη Σωτηρία, Ρήγα Φαίη, Μωραΐτη Νίκη, Παπασίδερη  Κασσιανή

Έναρξη πρωταθλήματος παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ (3/3/2019)

Την Κυριακή 3 Μαρτίου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΑ. Πρόκειται για παιδιά γυμνασίου (δηλ. γεννημένα το 2006, το 2005 και το 2004). Για τον Ευκλείδη είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει με τμήμα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στην κλήρωση που έγινε την περασμένη Δευτέρα ο Ευκλείδης, κληρώθηκε στον Β όμιλο της Α κατηγορίας.
Πρώτος αντίπαλος ο Αστέρας Νίκαιας εκτός έδρας.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button