Καθαρισμός της παραλίας της Βαρέας μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, στις 10 το πρωί,  η “Περιβαλλοντική Ομάδα” του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας, ύστερα από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, θα πραγματοποιήσει Καθαρισμό της παραλίας της Βαρέας.

 

Η δράση αυτή υλοποιείται με πρωτοβουλία του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας και στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, για τη μη χρήση πλαστικού γενικά και ειδικότερα της πλαστικής σακούλας.

 

Έτσι  λοιπόν 17 μαθητές και τρείς συνοδοί Καθηγητές, την συγκεκριμένη ημέρα, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη πρώτα στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος θα τους κάνει μία σύντομη ενημέρωση για το Δήμο Μεγαρέων και στη συνέχεια θα τους εφοδιάσει με σακούλες, γάντια και άλλα απαραίτητα υλικά για τον καθαρισμό της παραλίας.

 

Κατόπιν  θα μεταφερθούν με Λεωφορείο του Δήμου στην Βαρέα και όταν τελειώσουν τον Καθαρισμό, θα επισκεφθούν τον υδροβιότοπο στο Βουρκάρι, όπου θα τους γίνει σχετική ενημέρωση.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια στην Διεύθυνση και διδακτικό προσωπικό του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας, που καλλιεργούν περιβαλλοντική συνείδηση στους μαθητές και μαθήτριες τους και οπωσδήποτε στην “Περιβαλλοντική Ομάδα” του εν λόγω Λυκείου, η οποία εμπράκτως θα δώσει το παράδειγμα της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, προβαίνοντας σε καθαρισμό παραλίας του Δήμου μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button