Δύο νεκροί βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο στη Σαλαμίνα

Ένας 35χρονος άνδρας και μια 44χρονη γυναίκα βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης [7/4/2015] μέσα σε αυτοκίνητο σε στεγασμένο γκαράζ οικίας στη θέση Ντρένια Θρακιά, Σαλαμίνας.

 

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν από τη σύζυγο του 35χρονου στις 21:00, μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του συζύγου της 44χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο σπίτι του 35χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του 35χρονου, τηλεφώνησε και ενημέρωσε για το συμβάν τον σύζυγο της 44χρονης, ο οποίος επικοινώνησε με την Άμεση Δράση.

 

Σύμφωνα με την ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο θυμάτων, ο  35χρονος ο οποίος υπηρετούσε σε Ειδική Ομάδα του Λιμενικού, έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και η 44χρονη συνοδός του, μητέρα δύο παιδιών, 10 και 14 χρόνων, έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Η γυναίκα, βρέθηκε σε εμβρυακή στάση δίπλα στον 35χρονο Λιμενικό, ο οποίος εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού, ενώ ανάμεσα στα πόδια του, βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο (Glock) το οποίο εξετάζεται αν είναι αυτό με το οποίο έχουν βληθεί τα θύματα.

 

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, εξακρίβωσαν ότι τα δύο θύματα ήταν παντρεμένα και διατηρούσαν παράνομη σχέση. Στην Ασφάλεια επίσης έχουν προσαχθεί και εξετάζονται οι νόμιμοι σύζυγοι τους.

 

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία, με το δράστη να ενεργεί στη συνέχεια αυτοχειρία. Αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά στις 8 Απριλίου όπου θα εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους.

 

Η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί  προανάκριση για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button