Άλλαξε όψη το Δημαρχείο Μεγάρων

Το Δημαρχείο της πόλης των Μεγάρων σήμερα άλλαξε όψη.

 

Το κτίριο χρωματίστηκε, η πλατεία και ο χώρος γύρω από το κτίριο λάμπουν από καθαριότητα και φυτεύτηκαν πολλά λουλούδια σε νέα παρτέρια που διαμορφώθηκαν από το προσωπικό του Δήμου και πάνω από την Κεντρική είσοδο τοποθετήθηκαν τα δύο μπρούτζινα νομίσματα με τα δελφίνια τα οποία συντηρήθηκαν και αποτελούν το σήμα του Δήμου.

 

Η εικόνα του Δημαρχείου είναι άριστη. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα εργάστηκαν αρκετοί τόσο από το μόνιμο προσωπικό του Δήμου όσο και συμπολίτες ευγενώς προσφερθέντες.

 

Ετσι λοιπόν ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τους εργαζομένους στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν εθελοντικά και προσέφεραν εργαλεία και χρώματα και οτιδήποτε άλλο.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΙΩΡΑ, που διέθεσε και τοποθέτησε δωρεάν τις σκαλωσιές, για τις εργασίες ελαιοχρωματισμών του κτιρίου και τους εθελοντές ελαιοχρωματιστές κ. κ. Τσαμίλη Γεώργιο, Στρατιώτη Ευθύμιο, Χριστόπουλο Ιωάννη, Κόκκαλη Νώντα, Κόκκαλη Δημήτρη, Πέγκο Σπύρο και Μούρτο Ιωάννη.

 

Επίσης ο Δήμαρχος συγχαίρει τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Δρυμούση για το ενδιαφέρον που επέδειξε, την προσωπική του φροντίδα και επίβλεψη για την ολοκλήρωση των εργασιών

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button