Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή Σχίνος Λουτρακίου, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 09:15 σε βραχώδη και δύσβατη περιοχή, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με 25 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 9ης ΕΜΟΔΕ και 8 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο. Στην επιχείρηση συνδράμουν επίσης εθελοντές της περιοχής.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σχίνος του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Κινητοποιήθηκαν 25 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 9ης ΕΜΟΔΕ , 8 οχήματα και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 13, 2026
*Φωτογραφία ενδεικτική.








