2 τροχαία προκάλεσε 85χρονος – Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της ΕΟ Αθηνών – Κορίνθου

Στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, οδηγούσε εχθές επί σειρά χιλιομέτρων, 85χρονος προκαλώντας δύο τροχαία ατυχήματα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε εχθές, Τρίτη 5 Μαΐου, το μεσημέρι στην Χαλυβουργική στο ρεύμα προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Ο 85χρονος προκάλεσε δύο διαδοχικά τροχαία ατυχήματα ένα στο ύψος της Ελευσίνας και ένα στη Χαλυβουργική, μέχρι που στην τελευταία σύγκρουση, ακινητοποιήθηκε το όχημά του.

Ο απολογισμός της οδηγικής συμπεριφοράς που έδειξε ο υπερήλικος οδηγός ήταν τρεις τραυματίες οδηγοί, με ελαφρά τραύματα, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος.

Αρχικά συγκρούστηκε ελαφρά με νομίμως κινούμενο όχημα στο 24ο χλμ. στο ύψος της Ελευσίνας. Ο υπερήλικος συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σφοδρότητα με άλλο αυτοκίνητο που επίσης κινείτο νόμιμα, στο 20ο χλμ. στο ύψος της Χαλυβουργικής. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Οι τραυματίες οδηγοί συμπεριλαμβανομένου του υπαίτιου οδηγού μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, διενεργείται από το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο από το 1ο τροχαίο:

Παρόμοια άρθρα

Back to top button