Ζημιά στο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην 28ης Οκτωβρίου από αγνώστους

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος ο Δήμος φρόντισε στο μέτρο του εφικτού να δώσει μία εορταστική εικόνα στην πόλη των Μεγάρων και στη Νέα Πέραμο τοποθετώντας φωτεινές γιρλάντες, λαμπιόνια και στις πλατείες Χριστουγεννιάτικα δένδρα.

 

Μπορεί να μην είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά σίγουρα δίνει ένα άλλο χρώμα τουλάχιστον στους κεντρικούς δρόμους τόσο στα Μέγαρα όσο και στη Νέα Πέραμο.

 

Στα  Μέγαρα, στην κεντρική οδό της 28ης Οκτωβρίου το προσωπικό της υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου σε κάθε κολόνα με φωτιστικό σώμα,  τοποθέτησαν «φωτάκια», τα οποία έδιναν μία όμορφη εικόνα για τα βράδια.

 

Δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι προξένησαν ζημιές, σχεδόν σε όλα τα «φωτάκια» από το βράδυ της περασμένης Κυριακής  με συνέπεια ο δρόμος να είναι πλέον σκοτεινός, διότι τα οικονομικά του Δήμου δεν αντέχουν, για να αγοραστούν άλλα.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Λυπάμαι πολύ για το γεγονός αυτό. Ο Δήμος Μεγάρων έχει διαθέσει κάποιο ποσό, για να αγοράσει και τοποθετήσει αυτόν τον εορταστικό διάκοσμο  για να δώσει μία ωραία και εορταστική εικόνα στο κέντρο της πόλης και για να αλλάξει έστω και λίγο η ψυχολογία  των κατοίκων της πόλης μας.

 

Ασυνείδητοι, έτσι τουλάχιστον μπορώ να τους χαρακτηρίσω, προξένησαν την απίστευτη αυτή ζημιά, τους οποίους καταγγέλλω και τους παραδίδω στην κοινή κρίση.

 

Σε κάθε περίπτωση θα γίνει προσπάθεια από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου μήπως και κάτι διορθωθεί.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button