Βασιλική Χαλόφτη: Έφτασε η μεγάλη ώρα

Έφτασε η μεγάλη ώρα. Η ώρα να αποφασίσουμε ποιος θα ορίζει το μέλλον μας!

 

Στην Ελλάδα του σήμερα, όπου η διακυβέρνηση της χώρας μας έχει καταστεί υπόθεση της Τρόικα, της Γερμανίας και άλλων συμφερόντων, οι Ευρωεκλογές είναι οι σημαντικότερες όλων.

 

Είναι λάθος να αποτελούν δευτερεύουσα υπόθεση μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι Ευρωεκλογές δεν είναι δευτερεύουσας σημασίας.

 

  • Το 80% της ελληνικής νομοθεσίας προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με δυσμενείς πολλές φορές συνέπειες στο εσωτερικό της χώρας μας.
  • Κύριος παράγοντας που συμβάλει στην συνέχιση της λιτότητας που οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο τόσο την Ελλάδα όσο και άλλες χώρες του Νότου είναι η ηγεμονία της Γερμανίας και των Τραπεζιτών στην Ευρώπη.
  • Η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το μέσον για την επίλυση των χρόνια άλυτων εθνικών ζητημάτων της χώρας μας. Την 25η Μαΐου πρέπει μέσα από την κάλπη να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο.
  • Η διακυβέρνηση της χώρας μας ανήκει σε εμάς, σε καμία Γερμανία, κανένα τραπεζίτη, κανένα ξένο συμφέρον και καμία ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
  • Η συνταγή «διάσωσης» της χώρας μας απέτυχε! Τα μνημόνια δεν οδηγούν πουθενά!
  • Το κατεξοχήν δημοκρατικό όργανο της ΕΕ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συνεπώς οι ευρωπαίοι πολίτες είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν και να ορίζουν το μέλλον τους.

 

Θέλουμε μία Ευρώπη των κυρίαρχων εθνών – κρατών

 

Μία Ευρώπη των ισότιμων μελών.

 

Μία Ευρώπη της Δημοκρατίας.

 

Την 25η Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον της Ευρώπης. Ψηφίζουμε για το μέλλον της Ελλάδας. Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

 

Χαλόφτη Βασιλική

Διεθνολόγος – MSc Διεθνές Δίκαιο και Διπλωματικές Σπουδές

Υποψήφια Ευρωβουλευτής – Ανεξάρτητοι Έλληνες

Παρόμοια άρθρα

Back to top button