Τώρα: «Την προπαγάνδα οφείλατε να την αφήσετε πίσω σας από την ημέρα της εκλογής σας κ.Σταμούλη»

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, επιλέξατε μια τακτική να ενημερώνετε τάχα τους δημότες, η οποία σας χαρακτηρίζει απόλυτα και ως άνθρωπο.

 

Έχοντας ως εφόδιο την πρότερη επαγγελματική σας κατάρτιση, ως στρατιωτικός, επιδίδεστε σε μία ακατάσχετη εκδήλωση προπαγάνδας, εναντίον οποιουδήποτε διαφωνεί μαζί σας, πονηρά σκεπτόμενος ότι εγώ θα κάνω την «μέρα νύχτα» παρουσιάζοντας ότι μου κατέβει στο μυαλό, ως δήθεν αδιαμφισβήτητο γεγονός και κάτι θα μείνει για να σπιλώσει τον κακόμοιρο διαφωνούντα…

 

Σ’ αυτή σας την τακτική «Γκαίμπελς» το «Τώρα» και ο Μπερδελής είναι οι αγαπημένοι σας στόχοι. Λογικό, αφού «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Όμως, όπως σας είχαμε γράψει και στο παρελθόν, «ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο».

 

Στις άσχετου περιεχομένου και παντελώς απαράδεκτες απαντήσεις σας στα εμπεριστατωμένα και εύλογα διατυπωμένα ερωτήματά μας, σκορπάτε άφθονο γέλιο όχι μόνον στους αντικειμενικούς παρατηρητές αλλά ακόμη και στους κύκλους των υποστηρικτών σας!

 

Αδιάψευστο παράδειγμα η πρόσφατη φιλική προς εσάς τοποθέτηση του ιστοτόπου vourkari.blogspot.gr, την οποία σας θέσαμε υπ’ όψιν και επιλεκτικά αγνοήσατε να σχολιάσετε.

 

Εκεί αναφέρεται επί λέξει: «αντιλαμβανόμενοι  παράλληλα όλες τις ανησυχίες και των δημοτικών παρατάξεων που ψήφισαν λευκό ζητώντας ακόμα περισσότερες διασφαλίσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.».

 

Επομένως, σας τονίζουμε για τελευταία φορά ότι ο επικεφαλής και οι σύμβουλοι του «Τώρα» ψήφισαν λευκό μόνο και μόνο επειδή απαιτούν από το νέο ΓΠΣ ακόμα περισσότερες διασφαλίσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Εσείς όμως, αγαπητέ Δήμαρχε, αφήνοντας το μειλίχιο προσωπείο, που με τέχνη φέρετε στα Δημοτικά Συμβούλια, επιλέγετε να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο στις εκδόσεις των άκρως ψυχαγωγικών Δελτίων Τύπου της Επιτροπής Επικοινωνίας της «Ένωσης Πολιτών».

 

Εκεί, ξεχνάτε τις δήθεν συναινετικές τοποθετήσεις σας στα Δημοτικά Συμβούλια και αναιρείτε με άξια λόγου ευκολία τον ίδιο σας τον εαυτό!

 

Μπείτε στον κόπο και παρακολουθείστε τον εαυτό σας να απαντά στο Γ. Μπερδελή στην συνεδρίαση για τις διορθώσεις του υπό έγκριση ΓΠΣ, λέγοντας ότι θα θέλατε πολύ να θέσετε στον αρμόδιο Υπουργό τις ομολογουμένως σωστές παρατηρήσεις του «Τώρα» για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά φοβάστε μήπως αυτή σας η ενέργεια αποτελέσει αιτία χρονοτριβής!

 

Άρα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Μπερδελής ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και είναι αξιέπαινος αλλά αργότερα, στο Δελτίο Τύπου, για λόγους που μόνο μία αρρωστημένη φαντασία μπορεί να κατανοήσει, μετατρέπεται σε διαπλεκόμενο που το συμφέρον τον οδηγεί σε περιβαλλοντικά εγκλήματα!

 

Ωραία λογική! Ωραία συνέπεια! Εξαιρετική επίδειξη ήθους!

 

Την προπαγάνδα και την τακτική Γκαίμπελς οφείλατε να την αφήσετε πίσω σας την ημέρα της εκλογής σας κ. Σταμούλη, αλλά όπως γνωρίζετε, όλοι κρινόμαστε για τα πεπραγμένα μας…

Παρόμοια άρθρα

Back to top button