Τέσσερα μετάλλια για τον ΑΟΜ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων

Ένα χρυσό μετάλλιο, τρία αργυρά και δύο πλασαρίσματα στην εξάδα έφεραν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων Α΄ οι αθλητές του Α.Ο.Μεγάρων.

Το χρυσό μετάλλιο το πήρε ο Ιερόθεος Δρίτσας στα 300μ εμπόδια, που  κέρδισε εύκολα την κούρσα κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και τον δεύτερο καλύτερο χρόνο όλων των εποχών στην Ελλάδα με 38″68.

aomegarwn7

aomegarwn8

Η Μαρία Μανέτα την πρώτη ημέρα των αγώνων το πρώτο της αργυρό μετάλλιο το πήρε στο μήκος όπου ήρθε 2η με άλμα στα 5,34μ, και την δεύτερη ημέρα των αγώνων πήρε μέρος στα 80μ εμπόδια, όπου το πρωί στους προκριματικούς έκανε ατομικό ρεκόρ με 12″08 (με κανονικό άνεμο +1,8), και το απόγευμα στον τελικό ήρθε δεύτερη κατακτώντας το δεύτερο ασημένιο της μετάλλιο στους αγώνες αυτούς με 12″44.

aomegarwn4

Το τρίτο αργυρό μετάλλιο το πήρε ο Ανδρέας Πανταζής στο άλμα τριπλούν με 12,57μ, επίδοση που είναι και ατομικό του ρεκόρ. Εδώ να σημειώσουμε ότι ήταν ο μικρότερος από τους συμμετέχοντες στον αγώνα. Την πρώτη ημέρα έλαβε μέρος στο μήκος όπου και εκεί έκανε εξαιρετική εμφάνιση ήρθε 4ος με άλμα στα 6,17μ αλλά οι κριτές τον ακύρωσαν σε ένα πολύ μεγάλο του άλμα, όπου όλοι οι θεατές το είδαν σαν έγκυρο.

aomegarwn2

aomegarwn6

aomegarwn5

Η Κωνσταντίνα Οικονόμου στα 300μ έκανε την έκπληξη και όχι μόνο μπήκε στον τελικό του αγωνίσματος αλλά και πήρε την 6η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 44″42.

Στον τελικό του άλματος σε μήκος ο Νίκος Τραυλός με άλμα στα 5,50μ πήρε την 12η θέση και ο Γιάννης Ξεκούκης με 5,34μ την 13η.

aomegarwn

Ο Σύλλογος συγκέντρωσε 62 βαθμούς στο πρωτάθλημα αυτό όπου τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο Μεγάρων συγχαίρει τους αθλητές για της μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και τους προπονητές τους Σπύρο Τσούτσουρα, και Κώστα Ηλία για την επίπονη και μεθοδευμένη δουλειά τους για να φτάσουν τα παιδιά αυτά σε τόσο ψηλά επίπεδα.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button