Συνδέσεις στο νέο δίκτυο ύδρευσης ως 15 Μαΐου για τους κατοίκους του τομέα Μ4

Έτοιμος κι άλλος τομέας Υδροδότησης της πόλης των Μεγάρων, όπως ανακοινώνει ο Δήμος Μεγαρέων, που επισημαίνει ότι όσοι κατοικούν σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να φροντίσουν μέχρι 15 Μαΐου να συνδεθούν με το νέο δίκτυο υδρεύσεως γιατί μετά από αυτήν την ημερομηνία θα γίνει διακοπή των συνδέσεων στο παλαιό δίκτυο.

Γνωστοποιείται στους συμπολίτες ότι κι άλλος ένας τομέας του νέου Δικτύου Υδρεύσεως της πόλης των Μεγάρων είναι έτοιμος και παραδόθηκε στην επιβλέπουσα Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων.

Πρόκειται για τον τομέα Μ4 ο οποίος προσδιορίζεται από τις Οδούς 28ης Οκτωβρίου από Νεκροταφείο έως Κεντρική Πλατεία, Μιχαήλ Παπαγιάννη (δρόμος ΤΑΞΙ) και παράλληλα με Parking παλιού Σταθμού ΟΣΕ, Δημητρίου Μπερδελή, Μελετίου Ζαχαρία, Αγίας Παρασκευής, Θεσσαλονίκης, Δημάρχου Γεωργίου Μενιδιάτη, Χρήστου Μωραϊτου, Δημάρχου Γεωργίου Μενιδιάτη, Ηρώων πολυτεχνείου (Τεχνικό Λύκειο), Αγίου Λαυρεντίου μέχρι Φόρο.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τηλ: 22960 81034 (αρμόδια υπάλληλος Κα Κατερίνα Μουρελάτου).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button