Στο προσκήνιο τα ζητήματα πολιτικής προστασίας από το δήμο

Την Δευτέρα 29/12/2014 συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημ. Συμ. στο δημαρχιακό κατάστημα Μεγάρων,  το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου  για θέματα Πολιτικής Προστασίας, υπό την Προεδρία του Δημάρχου κ. Σταμούλη με την παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Φωτίου Σταύρου, του αναπληρωτή συντονιστή Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτηρίου Γεώργιου, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

 

Συμμετείχαν επίσης και εκπρόσωποι των: Αστυνομίας, Τροχαίας, Πυροσβεστικής, Δασαρχείου, των εθελοντικών οργανώσεων ΚΟΥΡΟΥ, ΣΕΔ, και του Κυνηγετικού Συλλόγου.

 

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην ετοιμότητα των υπηρεσιών, των οργάνων και των μέσων που είναι αναγκαία να υπάρχουν για την προστασία των δημοτών και των περιοχών του Δήμου, από τα αποτελέσματα τυχόν έντονων καιρικών φαινομένων.

 

Για θέματα Πολιτικής Προστασίας, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον Αναπληρωτή Συντονιστή κ. Σωτηρίου (Φουσέκη) Γεώργιο τηλ. 6932740330 και στον Αντιδήμαρχο κ. Φωτίου Σταύρο τηλ. 6932661441

Παρόμοια άρθρα

Back to top button