Σπ. Κουντεμάνης: Επιστολή παραίτησης από το ΔΣ της ΝΕΜ

Επιστολή παραίτησης του Σπύρου Κουντεμάνη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος:

Υπέβαλα σήμερα 07/05/2020 την παραίτησή μου από την θέση του Γενικού Γραμματέα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, καθώς και από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους παράγοντες, προπονητές, αθλητές και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή που ο πολύ κάλος μου φίλος, Γιώργος Μάνταλος, μου ανέπτυξε τις σκέψεις και το όνειρό του για την ομάδα, συστρατεύτηκα.

Έτσι, μαζί με αρκετούς άλλους, αξιόλογους ανθρώπους, προσπαθήσαμε, όλα αυτά τα χρόνια, να πραγματοποιήσουμε ένα σχέδιο, που έμοιαζε τρελό, και να κρατήσουμε το «τρένο στις ράγες», όπως είχαμε συμφωνήσει και σχεδιάσει.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να ζήσουμε ένα πραγματικά ονειρεμένο ταξίδι.
Η ομάδα κατάφερε να κάνει τεράστια βήματα στο μπασκετικό στερέωμα και να αποκτήσει το σεβασμό του Μπασκετικού κόσμου σε όλη την Ελλάδα.

Από τα παρκέ των Μεγάρων πέρασαν παίκτες και προπονητές που ούτε στα όνειρά μας δεν μπορούσαμε να φανταστούμε λίγα χρόνια πριν.

Γνωρίσαμε παράγοντες του αθλήματος και των Σωματίων που είναι «γκουρού» του χώρου και κερδίσαμε τον σεβασμό τους.

Για μένα, λοιπόν, το ονειρεμένο αυτό ταξίδι, από τις θέσεις των μηχανοδηγών, σταματά εδώ.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία διάσταση απόψεων με το Διοικητικό Συμβούλιο όσον αφορά στα θέματα λειτουργίας και διοίκησης του Συλλόγου.

Απλά δεν μπορώ να κάνω, ούτε βήμα, πίσω σε μια βασική αρχή που παραμένει, για μένα, αδιαπραγμάτευτη από το 1998 που εμπλέκομαι με τις διοικήσεις των Συλλόγων μπάσκετ της πόλης μας.

Οι λεπτομέρειες για τις αιτίες που με οδήγησαν στην απόφασή μου, να παραιτηθώ, έγιναν γνωστές στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με επιστολή που τους απέστειλα.

Είμαι σίγουρος ότι οι άξιοι φίλοι και, μέχρι πρότινος, συνεργάτες θα συνεχίσουν να οδηγούν το «τρένο στις ράγες». Πιστεύω ακράδαντα ότι θα μας παρουσιάσουν, τη νέα αγωνιστική περίοδο, για μια ακόμα φορά, μια ομάδα που θα την αγαπήσουμε και θα σταθεί με αξιοπρέπεια στο υψηλό αυτό επίπεδο.

Εγώ θα συνεχίσω να ακολουθώ την ομάδα στο ονειρεμένο αυτό ταξίδι. Απλά θα το απολαμβάνω, πια, από τα πιο πίσω βαγόνια μαζί με τον υπόλοιπο, υπέροχο, κόσμο της ομάδας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
ABOVE ALL OUR TEAM

Παρόμοια άρθρα

Back to top button