Συμμετοχή Στο 16ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Ο Σ.Γ.Μεγάρων συνεχίζει ακόμα και το καλοκαίρι τις δραστηριότητες του με την συμμετοχή του στο 16Ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρου Κανήθου στην πόλη της Χαλκίδας στις 2-3 Ιουλίου 2011.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν από κατηγορίες παίδων-ανδρών και από κορασίδων-γυναικών με έγχρωμες και μαύρες ζώνες. Οι συμμετοχές αναμένεται να είναι πάρα πολλές το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλοί και σημαντικοί αγώνες. Από τον Σ.Γ.Μεγάρων θα προσπαθήσουν 9 συνολικά αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι συμμετέχοντες είναι οι εξής: Παπαθανασίου Ανδρέας, Καλλιάς Γιάννης, Νομικού Ελίνα, Νομικός Γιώργος, Μπέης Γιάννης, Αργυρίου Νίκος, Χατζαντωνάκης Μιχάλης, Οικονομοπούλου Μαρία και Ζερβός Μανώλης. Οι προπονητές Στρατούρης Χρήστος και Κούρσος Μελέτης, κάτοχοι 5ου Dan, έχοντας μεγάλη εμπειρία από αγώνες έχουν προετοιμάσει την αγωνιστική τους ομάδα όσο καλύτερα μπορούν ώστε να έχουν δυνατότητες να διακριθούν και σε αυτή την διοργάνωση.

(Φωτο: Από προηγούμενους αγώνες).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button