Σύλληψη ανηλίκου για δεκαέξι κλοπές δικύκλων και πέντε διαρρήξεις-κλοπές σε Ι.Χ.Ε. στα Μέγαρα

Συνελήφθησαν την Κυριακή 10-8-2014 το πρωί στην περιοχή των Μεγάρων, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρία (3) άτομα, ένας 17χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ένας 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και ένας 52χρονος υπήκοος Ρουμανίας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν οικία στην περιοχή, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Μεγάρων, ο 17χρονος συλληφθείς, ο οποίος είχε δραπετεύσει στις 16-6-2014 από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, μαζί με δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς ΡΟΜΑ συνεργούς του, ηλικίας 17 και 13 ετών, είχαν συστήσει σπείρα και είχαν διαπράξει δεκαέξι (16) κλοπές δικύκλων και πέντε (5) διαρρήξεις-κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα από την περιοχή των Μεγάρων.

Στην κατοχή του 17χρονου συλληφθέντα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο, που υπέδειξε ο ίδιος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) δίκυκλο και πλήθος τμημάτων δικύκλων και πινακίδων κυκλοφορίας δικύκλων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button