Συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Συγκέντρωση με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από τη δολοφονία του μουσικού, Παύλου Φύσσα, από μέλος της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στα Μέγαρα, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως. Στο κάλεσμα της Αντιφασιστικής Δράσης Μεγάρων ανταποκρίθηκαν 30 περίπου άτομα, τα οποία συμμετείχαν στη συγκέντρωση για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Φύσσα.

 

fyssas_sygkentrwsi1 fyssas_sygkentrwsi2

 

Τα μέλη της Αντιφασιστικής Δράσης μοίρασαν φυλλάδια στους παρευρισκόμενους και στους διερχόμενους με το παρακάτω κείμενο:

 

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΣΙΣΤΑ

Ένας χρόνος που το κράτος και οι «αρχι-αντιφασίστες» του προσπάθησαν να πείσουν πως θα «πατάξουν» τους ΝΑΖΙ της Χ.Α. και θα «αποδώσουν δικαιοσύνη», την ώρα που με κάθε τους πράξη αποδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι οι ίδιοι αποτελούν τη μαύρη πηγή που γεννά, θρέφει, γαλουχεί και συγκατοικεί τη φασιστική λέρα.

Ένας χρόνος που «διάφοροι» Ρουπακιάδες ξετρυπώνουν από παντού. Πότε με γραβάτα, πότε με στολή, πότε με παντελόνι παραλλαγής, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους απλόχερα «όταν, όπου κι όποτε χρειαστεί», είτε σε απολυμένους,-ες, είτε σε ανέργους,-ες, μετανάστες,-στριες κ.α.

Ένας χρόνος που «διάφοροι αγανακτισμένοι» (που δεν είναι ρατσιστές!, απλά τρέμουν και δε γουστάρουν τους μελαμψούς, τους ομοφυλόφιλους, τις πόρνες, τους ρομά, τους μαλλιάδες γιους, τις αντιδραστικές κόρες κλπ.κλπ…) επιβράβευσαν τους φονιάδες του Παύλου με τη ψήφο τους.

Ένας χρόνος που δεν πάψαμε να έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας το βράδυ αυτό στο Κερατσίνι που «λύγισε» ο φασισμός και έβγαλε πατριωτικό μαχαίρι για να ξεπλύνει την ντροπή του.

Ένας χρόνος που με υψωμένη τη γροθιά ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ τον Παύλο. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ την κρατική τρώγλη που γεννά φασιστάκια. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ να τσακίζουμε τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό και να σπάμε το φόβο. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ τον μαχητικό αντιφασισμό που επιβάλλουν οι καιροί μας, αυτόν που έδειξε και χρεώθηκε με τη ζωή του ο Παύλος. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

 

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ –

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ

fyssas_sygkentrwsi3

 

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη σημερινή κινητοποίηση στο Κερατσίνι, καλείται να επικοινωνήσει με τα μέλη της Αντιφασιστικής Δράσης Μεγάρων στο email: [email protected]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button