Σ.Γ. Taekwondo – Kick Boxing Μεγάρων: Ανασκόπηση 2019

Ανασκόπηση της αθλητικής χρονιάς 2019 από τον Σ.Γ. Taekwondo – Kick Boxing Μεγάρων, σε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό δελτίο τύπου.

Διαβάστε το:

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά του 2019 ο Σ.Γ. Taekwondo – Kick Boxing Μεγάρων αποδεικνύοντας άλλη μια φορά το υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο του και την προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό.

Το 2019 ήταν μια χρονιά που ο σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει πολλές διακρίσεις, μετάλλια και να προσφέρει πολλές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες των αθλητών και αθλητριών του.

Συγκεκριμένα κατέκτησε συνολικά 14 μετάλλια, 6 χρυσά, 4 ασημένια και 4 χάλκινα σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κύπελλα και Διασυλλογικά. Επίσης 10 αθλητές και αθλήτριες βραβεύτηκαν από τον Δήμο Μεγαρέων μια αθλήτρια από την Ένωση Taekwnodo νοτίου Ελλάδας για της διακρίσεις τους. Τέλος ο σύλλογος διοργάνωσε εκδηλώσεις με επιδείξεις όλων των τμημάτων του.

Οι προπονητές του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan), (διπλωματούχοι προπονητές από την Γ.Γ. Αθλητισμού), συγχαίρουν όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλη την χρονιά και ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button