Σ.Γ. Ταεκβοντο: Διπλή Επιτυχία στο Ά Πανελλήνιο Κύπελλο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ά Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο που έλαβε χώρα από τις 9-11 Δεκεμβρίου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

Επίσης επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή του Σ.Γ.Μεγάρων , με έξι αθλητές τελικά, που κατάφερε και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση να συγκεντρώσει δύο μετάλλια ένα χρυσό και ένα αργυρό και να κάνει υπερήφανους όλους όσους τον υποστηρίζουν.

Το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε ο πολυδιακεκριμένος αθλητής Παπαθανασίου Ανδρέας και το αργυρό η Οικονομοπούλου Μαρία ενώ οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση. Οι προπονητές Στρατούρης Χρήστος και Κούρσος Μελέτης, κάτοχοι 5ου dan, προετοιμάζουν τα αγωνιστικά τμήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να κατακτούν διακρίσεις σε μικρές και μεγάλες διοργανώσεις.

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2012 πραγματοποιείται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στον Πόρο όπου θα συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, το αγωνιστικό επίπεδο θα είναι υψηλό μιας και θα ανακηρυχθούν οι πρωταθλητές του φετινού έτους σε κάθε κατηγορία.

Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με την νέα αθλήτρια  Δέσποινα Μεντζελιώτη η οποία έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό τον δύσκολο στόχο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button