Προβολή της ταινίας του Θόδωρου Μαραγκού με τίτλο «Πως να σωπάσω»

Προ  ημερών είχε επισκεφθεί το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη ο πασίγνωστος και πολυβραβευμένος Σκηνοθέτης του Ελληνικού Κινηματογράφου Θόδωρος Μαραγκός με σκοπό να οργανωθεί μία εκδήλωση, όπου στην αίθουσα του πρώην Κινηματοθεάτρου Γαλαξίας θα προβληθεί η τελευταία ταινία του με τίτλο «Πως να σωπάσω».

 

Πράγματι ύστερα από σχετικές συνεννοήσεις προσδιορίστηκε αυτή η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου, ώρα 7.30 μ.μ. στον Γαλαξία.

 

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό όπου ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί θα αναπτύξουν τις θέσεις τους για την υπόθεση του έργου το οποίο πραγματεύεται την ιστορία του τόπου και του λαού τα τελευταία χρόνια πως ξεκινήσαμε ωε κοινωνία και πως φτάσαμε στη σημερινή κρίση.

 

Ο  Θόδωρος Μαραγκός δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο  Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, τόσο προσωπικά όσο κι εξ ονόματος των ηθοποιών , που πρωταγωνιστούν σε αυτήν την ταινία,  για τη δωρεάν παραχώρηση της αιθούσης του Γαλαξία και όλη την υποστήριξη για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

 

Πιστεύω ότι οι φίλοι του καλού και ποιοτικού Ελληνικού Κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία πραγματικά να ζήσουν μία πολύ όμορφη εκδήλωση, να παρακολουθήσουν την ταινία και στη συνέχεια να γίνει κουβέντα πως φτάσαμε ως Έλληνες και ως κοινωνία στην εποχή της Οικονομικής κρίσης που ζούμε σήμερα.»

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης από τη μεριά του δήλωσε:

« Ο Θόδωρος Μαραγκός είναι ένας μεγάλος Καλλιτέχνης εγνωσμένου κύρους κι είναι τιμή για την πόλη μας να προβληθεί στην πόλη μας  η συγκεκριμένη ταινία του.

 

Ο Δήμος στηρίζει παρόμοιες προσπάθειες , που συμβάλλουν στην εξύψωση του πολιτιστικού επιπέδου της Κοινωνικής ζωής του Δήμου Μεγαρέων.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Θόδωρο Μαραγκό και τους συνεργάτες του, πρωταγωνιστές της ταινίας και πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον την προβολή της.»

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button