Πουκαμισάς: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εύρεση συνεργατών franchisees στα Μέγαρα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εύρεση συνεργατών franchisees με σκοπό την ίδρυση φροντιστηρίου στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής.

Ο Όμιλός μας λειτουργεί με επιτυχία φροντιστήριο στα Μέγαρα από το 2008, το οποίο σήμερα αριθμεί 99 μαθητές. Στo πλαίσιο της λήξης της σύμβασης δικαιόχρησης (franchise) στο τέλος της σχολικής χρονιάς, ο Όμιλός μας επιθυμεί να ιδρύσει νέο φροντιστήριο στα Μέγαρα, προκειμένου οι μαθητές της πόλης να συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να φοιτούν στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς και να απολαμβάνουν τις πρότυπες και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες.

Κατόπιν τούτου, αναζητούμε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, ή επιχειρηματίες που θα ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για την επαγγελματική και επιχειρηματική προοπτική που μπορεί να τους προσφέρει το Franchise του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς.

Η εκπαίδευση είναι ένας ασφαλής και γοητευτικός χώρος, στον οποίο αξίζει να επενδύσει κανείς, αρκεί να έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία και το Brand name που θα του προσφέρει ταχύτατη εξέλιξη και δυναμική πορεία.

Το Σύστημα Franchise του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς είναι σήμερα αποδεδειγμένα το αρτιότερο σύστημα δικαιόχρησης που σας προσφέρει όλα τα εχέγγυα για μια ασφαλή και προσοδοφόρα πορεία της επιχείρησής σας.

Εκτός από την περιοχή των Μεγάρων, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς, που λειτουργεί σήμερα 65 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα στα οποία φέτος φοιτούν 9.458 μαθητές, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τη λειτουργία φροντιστηρίων με τη μέθοδο του franchise στην περιοχή της Ελευσίνας, του Ασπρόπυργου, της Μάνδρας και, γενικότερα, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210 4112507 (Τμήμα Ανάπτυξης) και 6931 823 222 (Περικλής Χατζημιχάλης – Διευθυντής Ανάπτυξης) ή να μας στείλουν το βιογραφικό τους, καταγράφοντας την περιοχή για την οποία ενδιαφέρονται, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Παρόμοια άρθρα

Back to top button