Καταστροφικές πλημμύρες στη Νέα Πέραμο [Συνεχής Ενημέρωση]

Εδώ θα συγκεντρώνονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τις καταστροφικές πλημμύρες στη Νέα Πέραμο και στην ευρύτερη περιοχή.

Παρασκευή 17/11/2017

13:00

Η. Μουσταΐρας: Θα χρειαστούν εθελοντές στο Δημαρχείο Νέας Περάμου σήμερα στις 16.00, όσοι μπορούν ας συνδράμουν.

Λ. Κοσμόπουλος: Για προληπτικούς λόγους να μην καταναλώνετε νερό για πόση και μαγείρεμα στη ευρ’υτερη περιοχή της Νέας Περάμου. Μέχρι να αποκατασταθεί και ελεγχθεί το δίκτυο.

Πέμπτη 16/11/2017

22:30

Εξακολουθεί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων:
1) Στο 39χλμ της ΠΕΟΑΚ, περιοχή Μεγάρων ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
2) Στο 35χλμ της ΠΕΟΑΚ, περιοχή Νέας Περάμου ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
3) Στην ΠΕΟΑΚ, κόμβος διυλιστηρίων, ρεύμα προς Νέα Πέραμο
4) Κόμβος Μάνδρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα
5) 4χλμ ΠΕΟ Αθηνών-Θηβών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα
6) Στη διασταύρωση Μάνδρας-Μαγούλας για τις οδούς προς Θήβα
7) Στην οδό Στρατηγού Ρόκα στο ύψος του super market Γαλαξίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα

20:30

Γρηγόρης Σταμούλης: Κλειστά όλα τα σχολεία (Λύκεια, Γυμνάσια, Δημοτικά, Παιδικοί Σταθμοί) αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

19:00

Κοσμόπουλος Λευτέρης: «Δυστυχώς ο δήμος μας θρηνεί ένα συμπολίτη από την φονική κακοκαιρία στη Νέα Πέραμο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»
Δήμαρχος Μεγαρέων: «Η ευχή μας δεν εισακούσθηκε και τελικά ο αγνοούμενος της Νέας Περάμου βρέθηκε νεκρός. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

17:30

Κοσμόπουλος Λευτέρης: «Σταδιακή αποκατάσταση της ύδρευσης ξεκίνησε από τη Νέα Πέραμο κάτω από τις γραμμές του τρένου ,σε λίγη ώρα θα δοθεί νερό στον Άγιο Παντελεήμονα. Δυσκολία στην Αποκατάσταση υπάρχει στην περιοχή της Νέας Ζωής. Έκκληση για μείωση κατανάλωσης διότι η ποσότητα λόγω της παροχής είναι μειωμένη στο 1/4 της προηγούμενης.»

14:00

Δήμαρχος Μεγαρέων: Όσοι επλήγησαν από την θεομηνία, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο, Μέγαρα και Νέα Περαμο, με καταγραφή των ζημιών, που έχουν υποστεί.

11:15

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ενισχύονται περαιτέρω οι αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινόμενων.
Στο πλαίσιο αυτό, ειδικότερα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής, αποφασίστηκε η μερική αναδιάταξη των δυνάμεων, που έχουν διατεθεί για την εφαρμογή του σχεδιασμού των μέτρων της επετείου του εορτασμού του Πολυτεχνείου.

08:30

Νέα ενημέρωση από ΕΛ.ΑΣ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων: 1)Στο 39 χλμ της ΠΕΟΑΚ, περιοχή Μεγάρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Πέραμο. 2) στο 35 χλμ της ΠΕΟΑΚ, περιοχή Νέας Περάμου και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 3) Κόμβος διυλιστηρίων προς Νέα Πέραμο. 4) Κόμβος Μάνδρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα. 5) 4ο χλμ ΠΕΟ Αθηνών Θηβών ρεύμα προς Θήβα

00:30

Παράκληση από την Πυροσβεστική να μη γίνονται άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών και να μην επιχειρούν να διασχίσουν δρόμους που έχουν συγκεντρωμένα νερά γιατί σε πολλές περιπτώσεις το βάθος ξεπερνάει το μισό μέτρο. Αν είναι απαραίτητο να περάσουν κάποιο τέτοιο  σημείο να επικοινωνούν με την Πυροσβεστική ή την Αστυνομία.

Το Δημοτικό κατάστημα της Νέας Περάμου θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο 2296032640 και για αντλήσεις στο 2296034520 κέντρο επιχειρήσεων. Έκκληση προς όλους τους Δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων με τη στήριξη της ιεράς αρχιεπισκοπής Αθηνών δραστηριοποιούνται προκειμένου να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας. Ήδη από το πρωί ο Γενικός Διευθυντής της “Αποστολής” κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας έχει επικοινωνήσει με τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεγάρων κ. Κωνσταντίνο για να συντονίσουν τις δράσεις τους και να επουλώσουν τις πληγές των αδελφών μας.

Τετάρτη 15/11/2017

21:30

Νέα ενημέρωση από ΕΛ.ΑΣ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1)ΣTO 39XΛM THΣ Π.E.O.A.K, ΠEPIOXH MEΓAPΩN ATTIKHΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ N.ΠEPAMO
2)ΣTO 35XΛM THΣ Π.E.O.A.K, ΠEPIOXH NEAΣ ΠEPAMOY ATTIKHΣ KAI TA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ
3) KOMBOΣ ΔIYΛIΣTHPIΩN ΠPOΣ N.ΠEPAMO
4) ΣTO 23XΛM N.E.O.A.K KOMBOΣ ΠAPAΔEIΣOY ATTIKHΣ KAI TA ΔYO PEYMATA KYKΛOΦOPIAΣ KAI H KINHΣH TΩN OXHMATΩN ΔIOXETEYETAI AΠO TIΣ PAMΠEΣ TOY KOMBOY ΠPOΣ AΘHNA KAI ΠPOΣ KOPINΘO ANTIΣTOIXA
5) KOMBOΣ MANΔPAΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ MANΔPA

Παρόμοια άρθρα

Back to top button