Παραίτηση αντιδημάρχου Νέας Περάμου Λευτέρη Κοσμόπουλου

Ο Αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοσμόπουλος σήμερα το πρωί Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου και δηλώνει επίσημα την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αττική” του Γ. Πατούλη για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λευτέρη Κοσμόπουλου:

Σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, υπέβαλα στο Δήμαρχο Μεγαρέων την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου.
Για όλο αυτό το διάστημα αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό μου, η έμπρακτη συμπαράστασή τους και η διάθεση τους για συμμετοχή, αποτέλεσαν για μένα τον βασικό οδηγό και την κινητήρια δύναμη της προσπάθειάς μου. Μαζί με εργαζόμενους και αιρετούς πετύχαμε πολλά, δημιουργήσαμε, αναπλάσαμε, αποκαταστήσαμε και το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανές και μας δικαιώνει όλους.
Αυτή την αμέριστη εμπιστοσύνη έχω υποχρέωση να τιμήσω και να συνεχίσω την προσπάθεια με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με το συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αττική” του Γ. Πατούλη για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, αποτελεί για μένα ένα νέο ξεκίνημα, με νέες ιδέες, μεγάλες προκλήσεις, αλλά το ίδιο πάθος για τον τόπο μας.
Όπως μέχρι τώρα αφοσιώθηκα με απόλυτη προσήλωση στα έως σήμερα καθήκοντά μου δίχως συμβιβασμούς και εκπτώσεις, έτσι είμαι υποχρεωμένος να κάνω και από εδώ και πέρα. Είναι υποχρέωσή μου να μην προσπαθήσω να συμβιβάσω τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου με τις νέες υποχρεώσεις που αναλαμβάνω. Κανένα από τα δυο δεν θα είχε την ολοκληρωτική αφοσίωση μου και αυτό δεν θα ήταν τίμιο απέναντι στους συμπολίτες μου.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, με αγάπη για αυτό τον τόπο, όραμα, ελπίδα και αμεσότητα.
Θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια Νέα Αρχή στη Δυτική Αττική.

Αυτή η ευκαιρία μας ανήκει.
Λευτέρης Κοσμόπουλος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button