Πανελλήνιο Κύπελο BoxeSavate – KickBoxing

Στις 13 Μαΐου 2012 θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Κύπελλο BoxeSavate στην πόλη της Αμφιλοχίας, όπου θα συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Οι αγωνιστικές συμμετοχές αναμένονται αυξημένες και το επίπεδο θα είναι αρκετά υψηλό.

Από το σύλλογο των Μεγάρων πρόκειται να συμμετέχουν δύο αθλητές του KickBoxing, με πολύ διαφορετική αγωνιστική εμπειρία, αλλά κοινή προπονητική καθοδήγηση και προετοιμασία. Ο Γιώργος Αλεξίου με πολλούς κρίσιμους και δύσκολους αγώνες στο αθλητικό του βιογραφικό και αξιοσημείωτες επιτυχίες και η Δέσποινα Μεντζελιώτη, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Και οι δύο αθλητές παρόλες τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, προπονούνται δυνατά με τη βοήθεια των έμπειρων προπονητών τους Μελέτη Κούρσο 6ο Danκαι Χρήστο Στρατούρη 5ο Dan, και διαθέτουν τη θέληση και το σθένος να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Πανελλήνιοι αυτοί αγώνες θεωρούνται κρίσιμοι και για την πορεία των αθλητών, αφού θα τους προσφέρουν την εμπειρία και την ψυχολογική τόνωση να συνεχίσουν με τους υπόλοιπους επικείμενους αγώνες, όπως οι βραδυνοί επίλεκτοι χωρίς προστατευτικά, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου στο Αγρίνιο.

Οι προπονητές του συλλόγου Μελέτης Κούρσος 6ο Danκαι Χρήστος Στρατούρης 5ο Danέμειναν ικανοποιημένοι από την όλη προετοιμασία, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη, και εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button