Ορκωμοσία Δημάρχου και νεοεκλεγέντων Συμβούλων

Την Κυριακή 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων Μεγάρων, Νέας Περάμου και Κινέτας στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Η θρησκευτική ορκωμοσία του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο. Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνιος Χοροζάνης ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι βουλευτές Δυτικής Αττικής κ.κ. Μπούρας Αθανάσιος, Λιάκος Ευάγγελος, Τσίπρας Γιώργος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, Κοσμόπουλος Ελευθέριος.

Τις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων διαδέχθηκε η ομιλία του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του Δήμου Μεγαρέων για μια δεύτερη συνεχόμενη θητεία.
Στην ομιλία του, ο κ. Σταμούλης έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της πενταετίας που πέρασε τονίζοντας τα λάθη, τις παραλείψεις αλλά και τις ατυχίες που αντιμετώπισαν καταλήγοντας ότι «..στη 2η θητεία θα είμαστε πιο έτοιμοι, πιο έμπειροι από τα μαθήματα που λάβαμε αλλά και από τις δικές σας παρατηρήσεις, νουθεσίες, συμβουλές και νομίζω θα πάμε καλύτερα οπλισμένοι και πιο δυνατοί. Θα αξιοποιήσουμε τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας κυρίως τον αρχαιολογικό, θρησκευτικό, φυσιολατρικό, ιατρικό τουρισμό, θα αναδείξουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας όπου συναντάται τεράστιος πλούτος. Έχουμε σκοπό και όραμα να αναδείξουμε τον αγροτικό τομέα.»
Ευχαρίστησε τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, τους υπαλλήλους και το προσωπικό του Δήμου, τις εθελοντικές οργανώσεις, τους συνεργάτες του αιρετούς και μη, τους απλούς πολίτες που συνέδραμαν στις ανάγκες του Δήμου και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κωνσταντίνο για τις ευχές και τις ευλογίες του.

Ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Δείτε ολόκληρη την τελετή ορκωμοσίας στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή ορκωμοσίας:

Παρόμοια άρθρα

Back to top button