Ολοκληρώθηκε η 10η Μεγάρων Γη – Δείτε αποσπάσματα από τις εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά η έκθεση «Μεγάρων Γη», όπου πλήθος εκθετών παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Όπως παρακολουθήσατε ζωντανά από το MegaraTv, τα εγκαίνια της διοργάνωσης έγιναν την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ενώ η αυλαία των εκδηλώσεων άνοιξε με την συναυλία της Καλλιόπης Βέτα.

Την επόμενη ημέρα ακολούθησε παράσταση με λαογραφικούς συλλόγους, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου πήρε την σκυτάλη ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μαζί με την Μιρέλα Πάχου και τον Steve Tesser. Σε δύο απ΄ τα τραγούδια του Λ. Μαχαιρίτσα συμμετείχε και η παιδική χορωδία του Δήμου μας, ενώ την τελευταία ημέρα, ακολούθησε μία μουσικοχορευτική παράσταση με πολλούς αγαπημένους τραγουδιστές των 60s και 70s.

Παράλληλα με αυτές τις εκδηλώσεις, στο χώρο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν γευσιγνωσίες, δράσεις προσκόπων και οδηγών καθώς και δράσεις οδικής ασφάλειας, μαζί με την παρουσίαση του βιβλίου Λέα Λεοπούλου.

Το MegaraTv βρισκόταν και τις 4 μέρες εκεί, με ζωντανές συνδέσεις, μεταδόσεις, πλάνα από την έκθεση τους εκθέτες και τους επισκέπτες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button