«Ο Θέογνις» πάει στις «Μάγισσες της Σμύρνης»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων, «Ο Θέογνις» διοργανώνει επίσκεψη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στη θεατρική παράσταση «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μεϊμαρίδη, που ζωντανεύουν για μας στο Θέατρο Παλλάς.

•Τιμές Εισιτηρίων:
33 ευρώ / Α’ ζώνη
23 ευρώ / Β’ ζώνη
(Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς)
•Λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 15:00 από τα γραφεία του συλλόγου, στην Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων.

Πληροφορίες & Κρατήσεις θέσεων:
• Τηλεφωνικά: 2296 028 758, κατά προτίμηση απογευματινές ώρες
• Εmail: [email protected] (μην ξεχάσετε να γράψετε τηλέφωνο επικοινωνίας)
• Μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook (και πάλι, μην ξεχάσετε να γράψετε τηλέφωνο επικοινωνίας)

H πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή έρχεται στο θέατρο Παλλάς, σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη και με θίασο εξαιρετικών ηθοποιών.

Πρωταγωνιστούν:
Μαρία Καβογιάννη
Σμαράγδα Καρύδη
Μέμος Μπεγνής
Ηλίας Μελέτης
Νικολέτα Βλαβιανού
Ευγενία Σαμαρά
και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο ρόλο της Μάγισσας Αττάρτης

Ο Σταμάτης Φασουλής θα αποτυπώσει την ατμόσφαιρα μίας εμβληματικής εποχής, μεταφέροντάς μας 130 χρόνια πίσω σε ένα ταξίδι στα παράλια της Σμύρνης και σε μια ιστορία γεμάτη μάγια, ξόρκια, αρώματα, έρωτες και πάθη.

Υπόθεση:
Σμύρνη, 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα μάγισσα, που την παίρνει υπό την προστασία της. Έτσι η Κατίνα βάζει στόχο να ανέβει ψηλά. Καταφέρνει να παντρευτεί τέσσερις άντρες, τον έναν καλύτερο από τον άλλον, τον έναν πλουσιότερο από τον άλλον. Όσο ανεβαίνει πιο ψηλά σε κοινωνική τάξη, η Κατίνα ανακατεύεται στις δουλειές τους και κουμαντάρει άξια τα εμπόρια, τις μπάνκες, τα καπνά, φτάνοντας μια μέρα να γίνει αρχόντισσα όλης της Σμύρνης. Εκατό χρόνια μετά, σ’ ένα σκονισμένο μπαουλάκι, οι απόγονοί της βρήκαν τις γραφές, τα ξόρκια και τα μαγικά της.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button