Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Βύζα

Ανακοινώθηκε το νέο, 18μελές, Διοικητικό Συμβούλιο του Βύζαντα Μεγάρων με το σύνθημα των νέων παραγόντων να είναι το η ισχύς εν τη ενώσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Αλλαγή σελίδας για τον ιστορικό Βύζαντα. Μετά από μαραθώνιο διαβουλεύσεων της νυν διοίκησης Κοσσυβάκη με επιφανείς Μεγαρίτες παράγοντες και φιλάθλους επεκράτησε η αντίληψη ότι πάνω από όλα είναι ο ιστορικός σύλλογος και η προοπτική του στα επαγγελματικά σαλόνια. Προκειμένου αυτό να εξασφαλιστεί και με γνώμονα το “Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ” από σήμερα την προσπάθεια της ομάδας υποστηρίζει νέο ισχυρό ΔΣ αποτελούμενο από καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία πρόσωπα. Από σήμερα λοιπόν μια ομάδα μια πόλη και όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα για το καλό της πόλης και του συλλόγου. Η εσωστρέφεια από σήμερα τελειώνει και μπαίνει μπροστά το πλάνο για την ισχυροποίηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα».

 

Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Αργυρώ Κακαρίκου, πρώην αντιδήμαρχος Μεγάρων, Παναγιώτης Σκλαβούνος, γενικός γραμματέας του Δήμου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σακελλαρίου καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Αναστάσιος Σάλτας. Επίσης το νέο ΔΣ απαρτίζουν οι ιατροί Κώστας Πανταζής, Κυριάκος Βαμβακίδης, Τάσος Μουστάκας (πολιτικός μηχανικός) και οι επιχειρτηματίες Αντώνης Μουστάκας, Δημήτρης Κασιμάτης, Γιάννης Μουρτζούκος, Δημήτρης Ζαλής, Νίκος Δρυμούσης, Γιώργος Βασίλαινας, Θοδωρής Μιχάλαρος, Γιάννης Μιχάλαρος, Γιάννης Τσεκούρας και Παναγιώτης Κάρκας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button