Νέοι Γεωργοί 2016. Τι ισχύει για τον Νομο Αττικής;

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το πρόγραμμα των Νέων Γεωργών αναμένεται να προκηρυχθεί μετά το καλοκαίρι. Εντός των ημερών αναμένεται η προδημοσίευση της πρόσκλησης, με την οποία θα ξεκαθαρίζονται οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν  όσοι θα θελήσουν να υποβάλουν αιτήσεις ένταξης.

 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Νέων Γεωργών πρέπει να υποβάλλουν δήλωση ΟΣΔΕ το 2016.

 

Δεδομένου ότι η υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ είναι υποχρεωτική και το περιεχόμενό της καθοριστικό στη διαμόρφωση της βαθμολογίας, επομένως και στις πιθανότητες έγκρισης, η Ο.Π. Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων και η εταιρία – Σύμβουλός της «Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.», στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας τους διοργανώνουν ενημέρωση-συνάντηση για τη διερεύνηση δυνατοτήτων ένταξης στο Πρόγραμμα Νέων Γεωργών.

 

Η ενημέρωση θα είναι ανοιχτή για όλους και θα πραγματοποιηθεί στις 11/05/2016 και ώρα 6 μ.μ. στα γραφεία της Ο.Π. Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων, Κλεισούρας 39, Μέγαρα.

 

Η παρουσία ιδιαίτερα όσων επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα κρίνεται απαραίτητη, γιατί ο Σχεδιασμός και η Προετοιμασία πρέπει να γίνει τώρα!

 

Η Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε. και τα έμπειρα στελέχη της θα βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων για να τους καθοδηγήσουν έγκυρα και έγκαιρα στα παρακάτω:

  • Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΟΣΔΕ του 2016;
  • Ποια είναι τα κριτήρια ένταξης στο Πρόγραμμα Νέων Γεωργών;
  • Απαιτείται να γίνει Μεταβίβαση Δικαιωμάτων;
  • Συμφέρει να γίνει Μεταβίβαση Δικαιωμάτων;

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button