Μπασκετική γιορτή και κοπή πίτας από την Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων διοργάνωσε μία μπασκετική εορτή, ενώ έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αθλητές από τις ακαδημίες της Ένωσης, της ΑΕΚ και του Μανδραϊκού.

Την τελετή κοπής πίτας έκανε ο πατήρ Κωνσταντίνος προκαθήμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου της Νέας Περάμου, ο οποίος ευχήθηκε στον Πρόεδρο τα μέλη του Δ.Σ. και τους αθλητές του συλλόγου μας υγεία και πολλές επιτυχίες.

Προσκεκλημένοι της Μπασκετικής Γιορτής ήταν οι ομάδες της ΑΕΚ και του Μανδραικού οι οποίες μας τίμησαν με τις ακαδημίες τους. Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Κος Μουρατίδης υπεύθυνος των προπονητών της Dragan Sakota – Academy και τον Μανδραικό ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Κος Μάης. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της ΑΕΚ δώρισε στο σύλλογό μας μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της ανδρικής ομάδας και δύο φανέλες, αυτή του αρχηγού της ΑΕΚ Σάκοτα και του ξένου παίκτη Harris.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε σε όλους η παρουσίαση για πρώτη φορά της Μασκότ της ομάδας μας, του Αετού Περαμούλη ο οποίος ήταν φιλικός με όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα με τους μικρούς μας αθλητές με τους οποίους έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Οι μικροί μας αθλητές πήραν μέρος σε διαγωνισμούς βολών, τρίποντων με την καθοδήγηση του αρχηγού τεχνικού επιτελείου της ομάδας Κυριάκου Αράπη αλλά και των προπονητών των ακαδημιών Έφης Βαννού, Κώστα Τηγάνη Παναγιώτη Μουστάκα και Βασίλη Σαμπλή. Μετά την κοπή της πίτας όλοι γεύτηκαν τα γλυκά και αναψυκτικά από τον μπουφέ και όλα τα παιδιά πήραν δώρο επιτραπέζια παιχνίδια.
Η ομάδα τίμησε επίσης τους φίλους της οι οποίοι βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας εποχές οικονομικά την ομάδα απονέμοντας τους από μία πλακέτα ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Βραβεύτηκαν οι: Κος Κλαδάς από την εταιρία ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΛΑΔΑΣ, ο Κος Π. Τουρκομένης από την εταιρία DAIKIN, ο Κος Φανης Καμμινάρης από το COFFE HOUSE, Η Κα Σάντυ Κωνσταντινίδη και ο Κος Χρ.Παπαδόπουλος από το ψητοπωλείο ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ, η Κα Γεωργία Μαμαλάκη και ο Κος Βασίλης Νικολάου από την εταιρία GENIUS NET, ο Κος Γ. Καλαφατάκης από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Η Κα Γεωργία Ιωακείμ από το YACHT CLUB RIVIERA, ο Κος Nικήτας Κατάξενος από το Κατάστημα Χρωμάτων ΚΑΤΑΞΕΝΟΣ, ο Κος Τάσος Μαρκεσίνης από το CAFÉ CREPERIE BIBELOT και το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΥΛΑΚΗΣ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button