Αργυρό Μετάλλιο για τον Σ.Γ. Μεγάρων στο 7ο «Kim&Liu»

O Σύλλογος Γυμναστικής Taekwondo Kick Boxing Μεγάρων (Σ.Γ. Μεγάρων) συνεχίζει τις επιτυχίες του με σταθερό ρυθμό στο αγωνιστικό Ταεκβοντο.

Οι επιτυχίες αυτή την φορά ήρθαν από το παιδικό τμήμα το οποίο συμμετείχε στο 7ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ταεκβοντό ‘Kim&Liu’   το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 12-14/5/2017 στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν  1700 παιδιά γεννημένα από το 2006-2011 προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα.

Η αθλήτρια Χρήστου Αγάπη μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος Στραβουδούλης Γιώργος, Μαντζουράνη Νάσια, Καμάρα Φαίη και Ζαφειρόπουλος Γιάννης κατάφεραν να νικήσουν κάποιους αγώνες χωρίς να ανέβουν στο βάθρο αλλά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι προπονητές  του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan), (διπλωματούχοι προπονητές από την Γ.Γ. Αθλητισμού), συγχαίρουν τα παιδιά τους για τις επιτυχίες και τις προσπάθειες τους και θα συνεχίσουν να εργάζονται για ακόμα περισσότερες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button