“Μαζί με Όραμα”, για τη νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο δημοτικός συνδυασμός “Μαζί με Όραμα”, που αφορά στη νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε μέσα σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι συνθήκες που επικρατούν λόγω του κορωνοϊού και τα ειδικά μέτρα που δυστυχώς ισχύουν, δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στο συναρπαστικό ταξίδι της σοφίας, της γνώσης και του πνεύματος. Ένα ταξίδι που τα παιδιά το βιώνουν και οι μεγάλοι θα ήθελαν να είναι και πάλι παιδιά για να το ξαναζήσουν.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού κ. Κλεάνθης Βαρελάς παρευρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020 μαζί με δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του δήμου Μεγαρέων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, ευχόμενος στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μία καλή σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία.

Για τον δημοτικό συνδυασμό “Μαζί με Όραμα” ο τομέας της παιδείας είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες στην θεματική μας ατζέντα. Οι δημοτικοί και οι κοινοτικοί σύμβουλοι θα παρακολουθούν στενά καθ΄ όλη την εκπαιδευτική χρονιά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του δήμου μας και θα καταγράφουν κάθε πρόβλημα ή δυσλειτουργία που θα παρουσιάζεται με σκοπό την άμεση επίλυση τους.

Τα αυξημένα μέτρα λόγω του κορωνοϊού και οι ειδικές συνθήκες που έχουν προκύψει μέσα από αυτά επιβάλλουν επαγρύπνηση, και ως δημοτικός συνδυασμός θα πράξουμε όσα μας αναλογούν από τις θέσεις που κατέχουμε.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού “Μαζί με Όραμα”.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button