339 κιλά ανθρώπινης ρύπανσης στο λιμάνι Αλεποχωρίου

Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου [Loutraki Dive Club] σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου προχώρησε σε καθαρισμό στο λιμανάκι του Αλεποχωρίου, το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Απολογισμός κατάδυσης ήταν 339 κιλά ή 576 τεμάχια ανθρώπινης ρύπανσης.

Αναλυτικότερα: 107 πλαστικά μπουκάλια, 9 γυάλινα μπουκάλια, 108 κουτάκια αλουμινίου, 14 κονσέρβες, 18 ελαστικά, 18 καπάκια καφέ, 19 πλαστικά ποτήρια, 23 συσκευασίες τροφίμων, 47 σακούλες, 25 σωλήνες, 25 σχοινιά, κομμάτια πλαστικό και μέταλλο, μουσαμάδες, αλιευτικούς εξοπλισμούς, πετονιές, 1 πολυθρόνα και πολλά άλλα

Η ομάδα του Loutraki Dive Club απαρτιζόταν από 4 δύτες, 1 υποστήριξη επιφάνειας, 5 στην ξηρά και τα μέλη του Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου που βοήθησαν και στην ξηρά και στην θάλασσα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά στην ομάδα ξηράς που παρά τον δυνατό ήλιο και την ζέστη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ναυτικού ομίλου Αλεποχωρίου κ. Γιώργο Τουμπανιάρη για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Σεβόμαστε το περιβάλλον, σταματάμε να ρυπαίνουμε, αφήνουμε πίσω μας καθαρές παραλίες. Τα σκουπίδια στους κάδους. Ζούμε για το αύριο και όχι μόνο για το σήμερα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button