Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε κοσμικό κέντρο παρουσία των βουλευτών κ. Βλάχου και κ. Μπούρα.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης χαιρέτησε την εκδήλωση και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο προσωπικό των τεσσάρων ΚΑΠΗ, δίνοντας συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν ακούραστα σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ και κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του υποσχέθηκε στα μέλη νέες δράσεις και πολιτιστικές εκδρομές για το νέο έτος. Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στον κ. Τάσο Γκινόπουλο για την πολυετή του παρουσία και προσφορά στο ΚΑΠΗ Μεγάρων καθώς και στον κ. Βασίλη Γκινόπουλο για τις ατέρμονες προσπάθειές του στην εξεύρεση χορηγιών για τα μέλη των ΚΑΠΗ. Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Μεγάρων και Νέας Περάμου επένδυσαν μελωδικά τη γιορτή με τις οδηγίες της κ. Αγγελικής Πανταζή και στη συνέχεια τραγούδια και χορός από γελαστά πρόσωπα πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα.

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κα Γιάννα Ρήγα, ο Αντιπρόεδρος κος Γιάννης Σταμούλης και το μέλος του ΔΣ κος Τέλης Δομπρογιάννης αφιέρωσαν έναν κομμάτι της πίτας στα μέλη των ΚΑΠΗ και τους ευχήθηκαν ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κος Κοσμόπουλος, κα Λένα Ρήγα και ο κος Παπαπανούσης, δημοτικοί σύμβουλοι, η διευθύντρια του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κα Αννέτα Σταυράκη, το προσωπικό από τα παραρτήματα ΚΑΠΗ, κ.κ Ταντσιοπούλου, Αλεξίου, Γκίνη, Κουτρουμάνου, Ρενιέρη καθώς και μέλη των συντονιστικών επιτροπών των ΚΑΠΗ που προσφέρουν απεριόριστα στην άρτια οργάνωση της κάθε εκδήλωσης.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button