Καταστροφές Δημοτικής Περιουσίας από άγνωστους στη Νέα Περαμο

Άγνωστοι εισήλθαν στο προαύλιο των 1ου & 3ου Δημοτικών σχολείων Νέας Περάμου το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου και κατέστρεψαν ολοσχερώς με βαριοπούλες δύο από τρία τσιμεντένια παγκάκια που βρίσκονται έξω από το σχολικό γυμναστήριο και εξυπηρετούν τις ανάγκες των δύο  σχολείων.

 

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου κ. Ιωάννης Δήμας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου κ. Δημοσθένης Λιώτας  ειδοποιήθηκαν για την καταστροφή τηλεφωνικά από τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου κ. Χρήστο Γκαμπένη και αφού μετέβησαν στο χώρο για να εκτιμήσουν το μέγεθος της καταστροφής, στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία.

 

Ο βανδαλισμός αυτός έρχεται να προστεθεί στη μερική καταστροφή των ξύλινων εξεδρών του παραλιακού θεάτρου Νέας Περάμου από φωτιά που άναψαν άγνωστοι πάνω τους στη ρύπανση με συνθήματα και σύμβολα των δημοτικών κτιρίων, στις φωτιές μέσα στους κάδους απορριμμάτων, στις αλλεπάλληλες καταστροφές του εξοπλισμού των παιδικών χαρών της πόλης καθώς και του δημοτικού φωτισμού της παραλίας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Νεάς Περάμου κ. Ιώαννης Δήμας με αφορμή τις καταστροφές δήλωσε:

 

«Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους δηλώνει ότι θα δείξει μηδενική ανοχή απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα και ήδη συνεργάζεται με την Ελληνική Αστυνομία για την ανεύρεση των υπευθύνων και την προσαγωγής τους ενώπιων της δικαιοσύνης. Καλώ δε όποιον αντιλαμβάνεται περιστατικό καταστροφής δημοτικής περιουσίας ή γνωρίζει κάτι σχετικά με τις καταστροφές που έχουν γίνει να επικοινωνήσει μαζί μου (τηλ. 2296032640) ή με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου  κ. Δημοσθένη Λιώτα (τηλ. 2296033203).        

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button