Καρναβαλικές Εκδηλώσεις Δήμου Μεγαρέων 2018

Συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγαρέων οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τα Κούλουμα στο Λιμάνι της Νέας Περάμου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος υπάρχει μεγάλη συμμετοχή μαθητών από τα Σχολεία και μελών από τους Λαογραφικούς φορείς των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018:

– Σεμινάριο κατασκευής Αεροστάτου στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεγάρων το οποίο διοργανώνεται από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Αθλητικού Ομίλου “ΚΟΥΡΟΣ” στις 18:00.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018:

– Σεμινάριο κατασκευής Αεροστάτου στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων το οποίο διοργανώνεται από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Αθλητικού Ομίλου “ΚΟΥΡΟΣ” στις 10:00.
– Άναμμα Φωτιάς, στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μελί, με φροντίδες και συμμετοχή των μελών του τοπικού Προοδευτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου “Άγιος Ιωάννης Θεολόγος”, ώρα 19.00.
– Άναμμα Φωτιάς, στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, με φροντίδες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, ώρα 19.00.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018:

– Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού στα Μέγαρα, που διοργανώνεται από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού σε συνεργασία με το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Περάμου με χώρο εκκίνησης το Δημαρχείο Μεγάρων, Ώρα 10.00

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018:

– Το πέταγμα του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ στα Κουρκούρια, στα Μέγαρα με φροντίδες των μελών της Εθελοντικής Ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου “ΚΟΥΡΟΣ”, ώρα 11.00.
– Παρέλαση Καρναβαλιού στα Μέγαρα και πάρτυ στην Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων με φροντίδες της όλης διοργάνωσης από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Απασχόλησης, Πολιτισμού και
Τουρισμού, (Ωρα εκκίνησης 17.00 από το Δημοτικό Γήπεδο Μεγάρων).

Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018:

– Τα Κούλουμα στο Λιμάνι της Νέας Περάμου, Ώρα 11.00 που διοργανώνονται με φροντίδες της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button