Ημερίδα Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Μεγαρέων στην Αγορά Εργασίας

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:00, στο PUZZLE στην Παραλία Βαρέα Μεγάρων με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Μεγαρέων στην Αγορά Εργασίας».

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή οργανωμένων και ολοκληρωμένων Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για την κοινωνική και εργασιακή προετοιμασία, καθώς και την ενδυνάμωση 80 ανέργων που απειλούνται με αποκλεισμό από την αγορά εργασίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ε.Δ.Ε.Κ.Ο.ΔΗ.Μ. και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

 

Πρόγραμμα  Ημερίδας

Παρουσίαση του προγράμματος

Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Μεγαρέων

στην Αγορά Εργασίας

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 

 

                             5:30 – 6:00:     Προσέλευση

6:00 – 6:20:      Χαιρετισμός Δημάρχου Μεγαρέων, κου Ιωάννη Μαρινάκη

               6:20 – 6:40:      Χαιρετισμός Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  Δήμου Μεγαρέων –                               ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.Ε., κου Δρένη Αθανασίου

6:40 – 7:00:      «Ο σχεδιασμός των Δράσεων για την απασχόληση στο Δήμο Μεγαρέων στα πλαίσια του έργου του ΤΟΠ ΕΚΟ». Ομιλητής κ. Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος AQS.

7:00 – 7:20:      «Ψυχολογικές και Οργανικές Επιπτώσεις, της έλλειψης απασχόλησης, στο άτομο και το περιβάλλον του».Ομιλητής κ. Σωτήριος Πιλίλης, ΙατρόςΠαθολόγος, Αντιπρόεδρος  Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαρέων – ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.Ε.

7:20 – 7:40:      «Οι ανάγκες και οι λύσεις, γύρω από την Αγροτική Οικονομία της περιοχής μας». Ομιλητής κ. Αντώνιος Πέγκος, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγάρων.

7:40 – 8:00:      «Προτάσεις σχετικά με την ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων».Ομιλητής κ. Άγγελος Μακρυγιάννης, Μέλος Δ.Σ. και Υπεύθυνος Προγραμμάτων Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων.

                                8:00 – 9:00:      ΕρωτήσειςΣυζήτηση

Παρόμοια άρθρα

Back to top button