Γρ. Σταμούλης: Την Παρασκευή 7 Ιουνίου σας καλώ όλους έξω από το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Το ενδεχόμενο κλεισίματος του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο έχει ξεσηκώσει τους πάντες.
Η διοίκηση του Δήμου διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την άστοχη απόφαση κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο, η οποία εξυπηρετεί 10.000 συμπολίτες, πλήθος επιχειρήσεων και δύο Στρατόπεδα.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Το κλείσιμο του Υποκαταστήματος στη Νέα Πέραμο θα αναγκάσει χιλιάδες συμπολιτών να μετακινούνται 8 χιλιόμετρα μακριά προκειμένου να εξυπηρετηθούν στο μοναδικό κατάστημα των Μεγάρων με ότι αυτό συνεπάγεται. Η ταλαιπωρία ειδικά για τους Συνταξιούχους και γενικά για τους υπερήλικες θα είναι μεγάλη. Καταγγέλλω την αδικαιολόγητη απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας και ζητώ από όλους να αγωνιστούμε μαζί προκειμένου να παραμείνει σε λειτουργία το Υποκατάστημα στη Νέα Πέραμο.
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, ώρα 10.00 σας καλώ όλους έξω από το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο (οδός 28ης Οκτωβρίου) για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο κλείσιμό του.
Ζητώ την υποστήριξη όλων των συμπολιτών, των Βουλευτών της περιοχής, των τοπικών φορέων και όλων των αιρετών και για το λόγο αυτό θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Δευτέρα λαμβάνοντας υπόψη και το ψήφισμα των κατοίκων της Νέας Περάμου.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button